Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a investit 15 milioane de euro într-un spital: ”Totul e gratuit!” FOTO | Cum arată clădirea şi ce salarii le dă medicilor

Gigi Becali a investit 15 milioane de euro într-un spital: ”Totul e gratuit!” FOTO | Cum arată clădirea şi ce salarii le dă medicilorgalerie foto

Diverse

Comentarii

Gigi Becali a investit 15 milioane de euro într-un spital în care bolnavii de cancer au parte de tratament gratuit. Patronul FCSB anunţă însă că lucrează la încă un astfel de proiect.

Pe lângă activitatea de la FCSB, Gigi Becali este în continuare preocupat şi de acte caritabile. Omul de afaceri a investit 15 milioane de euro în amenajarea unui spital în care bolnavii de cancer au parte de tratament gratuit. Clinica a fost amenajată în clădirea în care se aflau birourile Arcom, firmă deţinută de Gigi Becali.

”Eu am făcut o clinică, bine, tot spital este, se ocupă de bolnavii de cancer. Unitatea este unde avea FCSB birourile, la Arcom. Toată clădirea este acum spital. Acolo totul este pe gratis, nu se plăteşte. Bine, nu e pe gratis... Se plăteşte, dar plătesc eu... E un spital la care plătesc eu. Plătesc la spitalul meu cum ar veni, că nu ai voie să faci pe gratis, altfel e evaziune fiscală. Şi atunci plătesc eu singur toate tratamentele. Dar le plătesc la spitalul meu”, a declarat Gigi Becali, potrivit cancan.ro.



Proiectul a demarat în urmă cu doi ani şi Gigi Becali spune că nu se va opri aici. Patronul FCSB anunţă că va investi în continuare în dezvoltarea acestui spital, astfel încât să le dea posibilitatea celor cu venituri mici să-şi trateze aici problemele de sănătate. Becali susţine că în această clinică vor lucra peste 50 de medici, care vor fi remuneraţi cu salarii motivante:



”Am deja planul făcut. Doctorul Schmidt, din Germania, cu care am fost prezent la Spitalul de arşi, este gata să revină în ţară şi să lucreze la acest spital. Va fi un proiect foarte mare. Cei care au venituri mici, mă refer aici la persoanele cu salarii modeste sau pensionarii cu pensii mici, vor beneficia de gratuitate [...] Vreau, de asemenea, ca prin intermediul acestui proiect să-i readuc acasă pe medicii români care au plecat în străinătate! La fiecare consultaţie sau intervenţie chirurgicală pe care o vor avea, un procent de 30% la sută din încasări se va întoarce direct în buzunarul lor. Vor exista şi medici voluntari din cadrul bisericii, însă cei angajaţi vor avea salarii consistente, pornind de la 2.000 de euro pe lună”, a mai spus Becali.

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: gigi becalispital 

viewscnt
Articole similare