Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a izbucnit! Nici clauzele lui Edi Iordănescu la FCSB n-au contat: "Ia salariul, comandă şi nu se întâmplă nimic. Din vară nu se mai face aşa"

Gigi Becali a izbucnit! Nici clauzele lui Edi Iordănescu la FCSB n-au contat: "Ia salariul, comandă şi nu se întâmplă nimic. Din vară nu se mai face aşa"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, n-a mai rezistat, iar intensitatea nemulţumirilor sale a crescut la adresa echipei. Nemulţumit de jocul prestat de clubul din Berceni, omul de afaceri l-a inclus şi pe Edward Iordănescu în discurul său.

Gigi Becali n-a putut să se mai abţină: "Se joacă ceva la noi? E haotic, totul haotic"

"Se joacă ceva la noi? E haotic, totul haotic. Să nu interpretaţi. Eu nu zic despre Edi. Nu ştiu cine, dar se joacă haotic. Face ce vrea fiecare, fiecare joacă ce-i place lui. Jucăm după ureche şi haotic. Nu vreau să zic despre Edi sau nu ştiu cine... Am ce să fac? N-am ce să fac. Nu mă bag şi gata, să vedem ce o să iasă, dar nu văd cu ochi buni. Am mai pierdut un an, cred eu. Rezultatele alea le-am fîcut noi, echipa? Le-a făcut Dumnezeu. Victoriile alea. 

Nu sunt genul de om care să aibă diplomaţie sau ceva, jucăm haotic şi fără o noimă de joc. Toţi vor să dribleze când iau mingea. Aşa e la fotbal, fiecare joacă ce poate şi cum ştie să joace. Aici voiam să văd diferenţa. Nu am făcut nicio şedinţă cu Edi Iordănescu. Care şedinţă? Vorbim luni despre ce e vorba, de obicei", a declarat Gigi Becali la Pro X. 

Edi Iordănescu, atins de discursul dur al lui Gigi Becali: "Vine cineva, ia salariul, comandă şi nu se întâmplă nimic"

Dacă Edward Iordănescu nu ca cuceri titlul în Liga 1, atunci vechea strategie a clubului va reveni. Gigi Becali a anunţat că îşi va reintra în drepturi la echipă, în condiţiile în care acum investeşte şi nu este mulţumit de jocul echipei. 

"Nu pot să văd echipa când gâfâie şi să nu zic nimic. Se joacă la viteza întâi. Jucăm în viteză, bă, în a cincea. Să avem automatisme, unde se duce mingea, când pleacă. Niciodată n-am avut echipă slabă ca acum. Vine cineva, ia salariul, comandă şi nu se întâmplă nimic. La mine nu e aşa. Dacă la fotbal comandă altul şi eu dau banii... La mine nu e aşa. 

Voi sunteţi nebuni şi m-am luat după voi. M-am făcut şi eu nebun. Poate au dreptate, dar eu nu sunt nebun. El ia banii, dar nu răspunde, el hotărăşte tot. Nu se mai poate la mine. Se poate până în vară. Se încheie în vară contractul. De la vară nu se mai face aşa. De la vară se face cum se face normal, comandă cine dă banii. Sau cine face, îşi asumă. Nu că-ţi iei salariul lunar. Dai banii înapoi dacă nu atingi obiectivul. Dacă nu iei campionatul, nu mai iei 20.000, iei 5.000. 

Dacă ia Iordănescu titlul, jos pălăria şi îi prelungesc contractul, îi dau şi primă dublă şi stau acasă. Şi zic că eu sunt nebunul şi voi ce normali. Dacă Edi are rezultate, stă pe viaţă la FCSB şi nu mă mai interesează. Dacă nu-l va lua, înseamnă că eu sunt ăla nebun", a adăugat finanţatorul vicecampioanei. 

În ultimul meci din Liga 1, FCSB a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, şi rezultatul l-a înfuriat pe Gigi Becali. În clasamentul Ligii 1, FCSB e pe locul secund, la opt puncte în spateele liderului CFR Cluj, care a adunat 39 de puncte. Vicecampioana a fost eliminată la "masa verde" din Cupa României şi a încheiat prematur în preliminariile Conference League. 

 

 
 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbedi iordanescugigi becali fcsbgigi becali critici 

viewscnt
Articole similare