Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a lămurit situaţia lui Andrei Vlad de la FCSB! ”L-ai văzut pe Arlauskis? Ce face? E disperat în poartă!”

Gigi Becali a lămurit situaţia lui Andrei Vlad de la FCSB! ”L-ai văzut pe Arlauskis? Ce face? E disperat în poartă!”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre situaţia în care a ajuns Andrei Vlad la echipa bucureşteană.

Andrei Vlad a fost scos din lot pentru ultimele partide ale FCSB-ului, după ce portarul a comis din nou erori. La partida pierdută cu 0-1 în faţa celor de la FC Argeş, Andrei Vlad a gafat, iar Gigi Becali a recunoscut la puţin timp după partidă că s-a săturat de greşelile făcute de tânărul portar. După aceste declaraţii, Andrei Vlad nu a mai făcut parte din lotul FCSB. 

Totuşi, Gigi Becali recunoşte acum că a dorit să îl protejeze pe Andrei Vlad. Patronul echipei a recunoscut că nu este supărat pe tânărul portar, chiar dacă a comis multe greşeli de când apără în poarta roş-albaştrilor. 

”Despre Andrei Vlad am spus adevărul atunci. Pe Andrei Vlad l-am protejat de galerie, nu că l-am pedepsit. Doar să nu-l înjure galeria si am zis să nu-l luăm în lot. Nu sunt supărat pe omul care greşeşte, că trebuie să-i spui când greşeşte, dar nu a vrut. Dar trebuie pus la punct, iar acum mintea o să-i fie la poartă.

I-am spus lui Vlad: L-ai văzut pe Arlauskis? Ce face? E diperat în poartă! Dacă nu eşti concentrat mereu şi esti actor, iei goluri. Trebuie smerenie în poartă. I-am spus să nu mai ia mingea pe piept”, a spus Gigi Becali, la PRO X. 

Clasamentul play-off-ului este următorul: 1. CFR Cluj – 42 de puncte, 2. FCSB – 37, 3. Universitatea Craiova – 30, 4. FC Voluntari – 27, 5. Farul Constanţa – 25, 6. FC Argeş – 24.

Afla mai multe despre: fcsb-andrei vlad-becali 

viewscnt
Articole similare