Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a luat decizia finală! Un fotbalist cu 95 de meciuri la FCSB va fi dat afară din lotul lui Vintilă

Gigi Becali a luat decizia finală! Un fotbalist cu 95 de meciuri la FCSB va fi dat afară din lotul lui Vintilă

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a decis să renunţe la Marko Momcilovic (32 de ani). Fundaşului stânga de la FCSB nu i se va prelungi contractul.

S-a refăcut după mai bine de un an de pauză, dar Marko Momcilovic a primit o veste proastă. El a fost anunţat deja de conducerea roş-albaştrilor că nu va mai continua în tricoul formaţiei vice-campioane.

Sârbul, unul dintre cei mai apreciaţi jucători de către suporterii roş-albaştrilor s-a accidentat în luna august a anului trecut. După o ruptură musculară, Marko a suferit şi de pe urma unei hernii de disc, care a necesitat o operaţie. Nu mai puţin de 14 luni a stat departe de gazon, perioadă în care a încasat aproape 200 de mii de euro din contractul cu gruparea vice-campioană.

Gigi Becali a decis: FCSB renunţă la Marko Momcilovic

Deşi Gigi Becali s-a declarat în trecut un fan al fotbalistului in vârstă de 32 de ani, FCSB va renunţa la el. Dacă Momcilovic îşi va găsi o echipă din iarnă, sârbul ar putea pleca de la FCSB încă din ianuarie. Dacă nu, o va face din vară, când oricum îi expiră angajamentul cu formaţia antrenată de Bogdan Argeş Vintilă.

Marko Momcilovic a pierdut deja duelul cu Ionuţ Panţîru şi Aristis Soiledis, cei doi fundaşi laterali stânga transferaţi în această vara la dorinţa expresă a patronului.

Mai mult, Becali a surpins în ultimele săptămâni prin laudele la adresa fostului jucător de la Poli Iaşi: "Este un fotbalist extraordinar! Să vedem dacă se pricepe Becali la fotbal. Eu spun că Panţîru este cel mai bun fundaş stânga din România" a avertizat Gigi Becali.

Sârbul a mai evoluat la FCSB şi ca fundaş central, dar şi acolo, vicecampioana este acoperită. Planic şi Iulian Cristea sunt fundaşii centrali titulari, iar lor li se adaugă Ciorbadjinski, Lucian Filip şi Dragoş Nedelcu, care de asemenea pot evolua in acea zonă.

Marko Momcilovic, unul dintre cei mai constanţi stranieri din Liga 1

Fundaşul lateral stânga are 213 de meciuri disputate la nivelul Ligii 1. 95 dintre ele le-a bifat pentru FCSB, formaţie pentru care a marcat 9 goluri şi a oferit alte 9 pase decisive.

Momcilovic a mai jucaţ în cariera sa la Pandurii Târgu Jiu şi pentru sârbii de la FK Javor Matis Ivanjica. Pentru Momcilovic, Gigi Becali a plătit 250 de mii de euro celor de la Pandurii Târgu Jiu în 2016.
 

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare