Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a negociat cu unul dintre jucătorii pe care-i are pe listă: ”Am început să râd când am auzit ce vrea”

Gigi Becali a negociat cu unul dintre jucătorii pe care-i are pe listă: ”Am început să râd când am auzit ce vrea”

Superliga

Comentarii

Anatole Abang are şanse mici să mai ajungă la FCSB. Atacantul Astrei a fost la palat şi a negociat cu Gigi Becali, dar finanţatorul FCSB a fost nemulţumit de pretenţiile financiare ale jucătorului.

Omul de afaceri din Pipera a anunţat la finalul sezonul că-l doreşte pe Anatole Abang - o alegere surprinzătoare, având în vedere că atacantul de 21 de ani nu a rupt gura târgului. Între timp, lucrurile au suferit unele modificări.

Potrivit Fanatik.ro, Abang a negociat cu Gigi Becali, dar patronul FCSB s-a înfuriat când a auzit pretenţiile financiare ale jucătorului. Becali i-a oferit un salariu de 10.000 de euro pe lună în primul an de contract, 12.000 de euro în al doilea şi 14.000 de euro în al treilea. Abang n-a fost însă de acord. În plus, a cerut bani la semnătură.

Gigi Becali spune că sunt şanse mici ca transferul să se mai facă, dar a lăsat o portiţă deschisă, în cazul în care va fi până la urmă de acord cu oferta primită:

”Nu cred că îl mai luăm! Are pretenţii foarte mari, şi el şi alţii. Cu Astra ajung eu la un acord, nu acolo e problema, dar el are pretenţii mari… Eu o dată dacă zic nu, nu rămâne! Dacă mă răzgândesc, aşa rămâne. Nu am închis-o definitiv, dar nu mă mai interesează aşa tare. Păi, dacă tu ai 5300 de euro la Astra şi eu îţi dau 10 mii, 15 mii şi tu vrei mai mult! Vrea şi bani la semnătură… Am început să râd când am auzit! Nu sunt supărat pe el, fiecare cere cât consideră, dar el vrea prea mult. Am glumit cu el, băiatul poate să vrea oricât. I-am zis că are numărul lui Meme Stoica şi dacă se decide să accepte ce îi dăm, îl iau”, a declarat Gigi Becali pentru Fanatik.ro.

Afla mai multe despre: anatole abangfcsbgigi becaliliga 1 

viewscnt
Articole similare