Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a negociat în direct un transfer la FCSB: ”Eşti prietenul meu, ai grijă!” Ce răspuns a primit

Gigi Becali a negociat în direct un transfer la FCSB: ”Eşti prietenul meu, ai grijă!” Ce răspuns a primit

Superliga

Comentarii

Gigi Becali a încercat să negocieze în direct cu Valeriu Iftime transferul lui Andrei Miron. Patronul FCSB l-a avertizat că fundaşul de 25 de ani a intrat în ultimul an de contract şi în iarnă poate semna cu orice echipă.

Patronul FCSB este decis să transfere doi fundaşi centrali după ce Mihai Bălaşa a făcut mai multe greşeli în acest început de sezon. Gigi Becali l-a vrut pe Andrei Burcă - jucător urmărit şi de Cosmin Contra - dar FC Botoşani l-a cedat la CFR Cluj. O decizie care l-a nemulţumit pe Gigi Becali.

Patronul FCSB vrea acum un alt fundaş central de la FC Botoşani, pe Andrei Miron, în vârstă de 25 de ani. Intrat şi el în direct la Pro X, Valeriu Iftime i-a transmis că nu este dispus să-l cedeze acum:

Gigi Becali: Am vorbit aseară cu cineva (n.r. duminică seară), la pauză, ca să iau un fundaş central, pentru că nu poţi să te califici fără fundaş central. Iar la noi nu sunt. La noi ar mai fi Miron, Burcă. Domnul Iftime m-a păcălit că îl dă la CFR cu 250.000, dar am văzut în presă că a fost vorba de 125.000 de euro. Cu 125.000 de euro îl luam şi eu pe Burcă.

Valeriu Iftime: Eu nu vă păcălesc. Nu aş vrea să negociem în public niciun fotbalist. L-aţi pierdut pe Burcă şi îmi pare rău. Nu m-aţi sunat să îmi spuneţi cât daţi pe el. Miron este un jucător bun, dar nu pleacă acum.

Gigi Becali: Vezi că Miron mai are un an. Eu ţi-am spus ca să ştii. Eşti prietenul meu, ai grijă! La iarnă poate să semneze.
 

Afla mai multe despre: gigi becalivaleriu iftime 

viewscnt
Articole similare