Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a nominalizat vinovaţii pentru campania de transferuri eşuată. "Dacă stăpânul s-a luat după subordonaţi..."

Gigi Becali a nominalizat vinovaţii pentru campania de transferuri eşuată. "Dacă stăpânul s-a luat după subordonaţi..."

FCSB

Comentarii

Patronul celor de la FCSB Bucureşti, Gigi Becali, a declarat că responsabili pentru campania de transferuri mai puţin reuşită în această vară sunt Mihai Stoica şi Bogdan Andone, cei cu care acesta se consulta. Ţintele sale nefiind pe placul celor doi foşti colaboratori.

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, regretă faptul că a ţinut cont de părerea foştilor săi colaboratorii şi nu şi-a ascultat instinctul, atunci când a fost vorba de un transfer. Aşa i-a ratat pe fundaşii Andrei Burcă şi Mike Cestor, care au ajuns la CFR Cluj.

"Când via nu dă roade, stăpânul e vinovat. Dacă stăpânul nu face treabă, ce să facă colaboratorii? Dacă stăpânul s-a luat după subordonaţi, e vina stăpânului. Când l-am văzut pe Burcă şi îmi plăcea Burcă, trebuia să-l iau pe Burcă. Nu trebuia să mă iau după Bogdan Andone şi după Meme Stoica. Când am vrut să-l iau pe Cestor, că zicea că Dani Coman că n-a mai văzut fundaş ca el, nu l-am luat că au zis Meme şi Bogdan Andone: <Hai, domnule, că noi suntem Steaua>”. Nu unul, amândoi au zis. Dar nu e vina lor, e vina stăpânului", a declarat Becali, la PRO X.

În acest moment, axul central al defensivei celor de la FCSB este în piuneze. Iulian Cristea este suspendat pentru ambele partide din această săptămână, cu Guimaraes (joi, 29 august) şi FC Viitorul (duminică, 1 septembrie), de asemenea este suspendat în campionat şi Bozhidar Chorbadzhiyski, eliminat în partida cu Gaz Metan. Bulgarul nu a fost înscris pe foile de joc pentru Europa League. Singurul punct fix ar fi Bogdan Planic, ajutat, cel mai probabil, de Andrei Marc, care nu este pe placul patronului celor de la FCSB, Gigi Becali. O altă soluţie ar putea fi reprofilarea fundaşului stânga grec, Soiledis, cel care a mai jucat pe această poziţie, în trecut.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare