Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a pariat pe el, dar transferul s-a dovedit un eşec. Cu ce formaţie a semnat acum

Gigi Becali a pariat pe el, dar transferul s-a dovedit un eşec. Cu ce formaţie a semnat acumgalerie foto

FCSB

Comentarii

Andrei Dumitraş a fost unul dintre pariurile lui Gigi Becali. N-a impresionat la FCSB, iar acum îşi continuă cariera în Liga 2, la CSM Reşiţa.

"Va fi la fel de bun ca Dan Petrescu" spunea Gigi Becali despre Andrei Dumitraş, atunci când l-a adus de la Ceahlăul Piatra Neamţ. "Am semnat cu Steaua (n.r FCSB) pe cinci ani şi pot să spun că mi-am îndeplinit un vis. La început am crezut că e o glumă, dar după ce m-am dezemticit, mi-am dat seama că e realitate. Nu mă sperie concurenţa de la Steaua, chiar dacă Gabi Matei e un fundaş bun. În mod sigur concurenţa va fi benefică şi sunt sigur că va juca cine va fi mai bun. Nu contează că am venit de la Ceahlăul, şi Moldova dă fotbalişti buni", spunea Dumitraş, în ziua transferului său la formaţia lui Becali.

N-a fost să fie pentru lateralul dreapta, care nu s-a impus la FCSB. Ajuns între timp la 32 de ani, Dumitraş a bifat doar 5 meciuri în Liga 1 pentru FCSB, dar şi-a trecut în palmares un titlu în sezonul 2012-2013.

Zilele trecute, el a ajuns la un acord cu CSM Reşita, club cu care a semnat până la finalul sezonului. Va fi antrenat de Dorinel Munteanu, după ce a trecut între timp şi pe la Ceahlăul Piatra Neamţ, U Craiova, Viitorul, FC Botoşani sau Chiajna.

”Este un jucător cu experienţă şi poate juca pe mai multe posturi în apărare. Dorinel a mai vrut un jucător pentru că pot apărea accidentări şi suspendări, iar noi am făcut eforturi şi l-am adus pe Andrei. Este important pentru mine dacă Dorinel Munteanu este mulţumumit de lotul pe care îl are. Cred că am făcut cele mai multe transferuri, toate cu acordul staffului tehnic, aşa cum este normal până la urmă. Acum aşteptăm să ne îndeplinim obiectivul” a explicat Cristi Bobar.

Afla mai multe despre: gigi becaliandrei dumitraş 

viewscnt
Articole similare