Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a pierdut 15 milioane de euro! Decizia care i-a dat toate planurile peste cap patronului de la FCSB

Gigi Becali a pierdut 15 milioane de euro! Decizia care i-a dat toate planurile peste cap patronului de la FCSB

FCSB

Comentarii

Antrenorul Mircea Rednic a fost demis, marţi, din funcţia de antrenor al echipei Al Faisaly, din Arabia Saudită. Al Faisaly a fost învinsă, vineri seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, de echipa Al Ahli, într-un meci din etapa a cincea a campionatului Arabiei Saudite.

Becali anunţase că o să-i vândă pe Gnohere şi pe Florin Tănase în Arabia Saudită. Rednic a încercat să scape de trei brazilieni pentru a le face loc steliştilor şi a fost demis din cauza asta.

Circula de ceva vreme zvonul că despărţirea era aproape şi s-a definitivat întrucât ex-dinamovistul nu mai era tolerat de fotbaliştii importanţi din vestiar. Cu străinii a intrat în conflict Rednic, tocmai cu jucătorii la care trebuia să renunţe ca să le facă loc steliştilor.

Conform GSP, grupul brazilienilor din lot a fost cel care a protestat: "Ori noi, ori antrenorul!". Şefii saudiţi i-au ales pe sud-americani şi au sacrificat tehnicianul. Al Faisaly rămăsese fără cel mai important om din lot, Luisinho, care a jucat doar un meci cu Rednic pe bancă.

Afla mai multe despre: gigi becalimircea rednicsteauademisieproblemescandal 

viewscnt
Articole similare