Experiențe împreună.
You are here:

Gigi Becali a plătit 150 de mii de euro pentru el. Ce s-a ales de "Zlatan Ibrahimovic de România" şi unde joacă acum

 Gigi Becali a plătit 150 de mii de euro pentru el. Ce s-a ales de "Zlatan Ibrahimovic de România" şi unde joacă acum

FCSB

Comentarii

In 2012, Andrei Pavel semna cu formaţia lui Gigi Becali, care plătea 150 de mii de euro pentru unul dintre cei mai talentaţi tineri atacanţi români.

Din păcate pentru el, Andrei Pavel nu a mai ajuns niciodată la FCSB. La doar 20 de ani, masivul atacant născut la Piatra Neamţ a fost achiziţionat de formaţia roş-albastră, după ce Gigi Becali l-a remarcat în tricoul Ceahlăului. A semnat pe cinci sezoane cu gruparea din Ghencea la acea vreme, dar explozia sa a întârziat.

Puştiul comparat cu Zlatan Ibrahimovic avea un viitor promiţător în faţă, dar dinr-o carieră de vis la FCSB a ajuns să joace pentru Gauss Răcăciuni. După un periplu pe la Bacău şi un altul în Anglia, la FC România (formaţie de amatori), Pavel a revenit în România şi a jucat în Liga a patra.

Se pare că salvarea sa s-a numit Petre Grigoraş care l-a chemat la ACS Foresta Suceava în Liga a treia. De aici a ajuns la SCM Zalău, formaţie cu ambiţii, care recent l-a transferat şi pe Mihai Onicaş, un alt fost jucător de la FCSB-ul lui Gigi Becali. La 27 de ani, Andrei Vlad Pavel speră că poate reveni măcar în fotbalul care contează în România.

“Pavel are calităţi precum Zlatan Ibrahimovic. Chiar dacă dă impresia că nu e atent, că nu îi pasă, poate face ce vrea cu mingea pe teren” - Radu Lefter, antrenor Ceahlăul, în 2012.

viewscnt
Articole similare