Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a primit cât a cerut. Ofertă uriaşă pentru un jucător de la FCSB. Cine se pregăteşte să se transfere la un club foarte cunoscut

Gigi Becali a primit cât a cerut. Ofertă uriaşă pentru un jucător de la FCSB. Cine se pregăteşte să se transfere la un club foarte cunoscut

Superliga

Comentarii

Gigi Becali ar fi primit o ofertă de 4,8 milioane de dolari pentru unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB. Este vorba despre Florin Tănase, care ar fi dorit de New York City.

Gigi Becali ar putea da o nouă lovitură pe piaţa transferurilor. Florin Tănase este dorit de New York City, care ar fi făcut o ofertă consistentă pentru mijlocaşul de 26 de ani. Tănase mai are contract cu FCSB până în 2023 şi a refuzat să semneze o nouă înţelegere, care presupunea şi o mărire de salariu.

Gigi Becali ar fi primit o ofertă de 4,8 milioane de dolar de la New York City

În ultimele luni, Florin Tănase şi-a manifestat tot mai des dorinţa de prinde un transfer în străinătate. Giovanni Becali, impresarul său, lucrează intens la o astfel de mutare şi a anunţat deja că sunt şanse mari ca Florin Tănase să se transfere în vara care urmează.

Una dintre posibilile destinaţii pentru mijlocaşul de 26 de ani ar putea fi MLS. Un cont de Twitter care agreghează ştiri din MLS scrie că New York City a făcut deja o ofertă pentru Florin Tănase. Americanii vor să plătească 4,8 milioane de dolari, o sumă foarte mulţumitoare pentru Gigi Becali.

De altfel, Giovanni Becali a declarat în urmă cu două zile că încearcă să aducă o ofertă de 3,5 - 4 milioane de euro pentru Florin Tănase şi a recunoscut că sunt şanse mari ca jucătorul să se transfere în SUA:

”Eu nu pot să spun numele unei echipe în acest moment pentru Florin Tănase. Da, sunt şanse destul de mari să plece în America, dar totul depinde de valoarea ofertei pe care pot să i-o aduc lui Gigi Becali. Şi, bineînţeles, dacă şi Gigi va fi de acord. Cred că poate fi vorba despre 3,5 – 4 milioane de euro şi atunci toate părţile pot fi mulţumite”, a spus Giovanni Becali pentru Fanatik.

Florin Tănase a fost transferat de FCSB de la Viitorul, în august 2016 şi a plătit atunci nu mai puţin de 1,5 milioane de euro. Mijlocaşul de 26 de ani traversează o formă excelentă şi în prezent este golgheterul Ligii 1, cu 15 goluri marcate şi 3 assist-uri. Florin Tănase este cotat de transfermarkt.com la 3 milioane de euro.

New York City a fost înfiinţat în 2013 de şefii lui Manchester City şi de atunci a căpătat to mai multă notorietate. Tot aici a jucat şi Alex Mitriţă, care a lăsat o impresie excelentă.

Afla mai multe despre: florin tanase 

viewscnt
Articole similare