Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a primit o ofertă-şoc de 23 de milioane de euro. A dat răspunsul fără să clipească

Gigi Becali a primit o ofertă-şoc de 23 de milioane de euro. A dat răspunsul fără să clipească

Superliga

Comentarii

Gigi Becali a fost la un pas să dea un tun financiar fără precedent pe piaţa imobiliară din România. Latinfunidarul din Pipera a primit o ofertă colosală pentru a-şi vinde celebrul Palat de pe Aleea Alexandru, însă afacerea a picat.

Gigi Becali a dat cu piciorul unei oferte de 23.000.000 de euro. Patronul FCSB putea să îşi tripleze investiţia

Mitică Dragomir, fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal şi un apropiat al lui Gigi Becali, a dezvăluit că latifundiarul din Pipera a primit în urmă cu câţiva ani o ofertă de 23.000.000 de euro din partea unei amabasade în schimbul locuinţei sale din zona Pieţei Victoriei.

Gigi Becali s-a lăcomit şi a făcut o contraofertă de 25.000.000 de euro, însă afacerea nu s-a realizat.

„Eu i-am dus client cu 23 de milioane şi nu a vrut să îl dea fără 25, pentru 2 milioane nu a vrut să îl vândă. Întreabă-l dacă e corect şi spune adevărul. I-am dus un ambasador care îi dădea 23 de milioane, ştii că la ambasade au sume fixe. 

Uite mă, ţi-a dat 23 de milioane că aşa a aprobat Guvernul ţării respective. Palatul sub 25 de milioane nu se vinde. L-a dat fetelor, toate trei fetele îl stăpănesc. A doua zi după ce a făcut actele am jucat table cu el, pe o grămadă de bani”, a spus Mitică Dragomir la Fanatik.

Gigi Becali a cumpărat Palatul de pe Aleea Alexandru cu 7.000.000 de euro în anul 2006, de la moştenitorii industriaşului Max Auschnitt.

 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbsuperligă 

viewscnt
Articole similare