Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Harlem Gnohere e istorie la FCSB! Înlocuitorul francezului a acceptat negocierile cu Gigi Becali: "Mă bucur!"

BREAKING | Harlem Gnohere e istorie la FCSB! Înlocuitorul francezului a acceptat negocierile cu Gigi Becali: "Mă bucur!"

Superliga

Comentarii

Gigi Becali a declarat că vrea în iarnă să transfere un atacant şi unul dintre jucătorii pe care-i place este Sergiu Buş, unul dintre cele mai în formă vârfuri din Liga 1. Atacantul lui Gaz Metan spune că este deschis la discuţii.

Harlem Gnohere se află în ultimul an de contract şi patronul FCSB este decis să transfere în iarnă un atacant. Gigi Becali l-a remarcat, printre alţii, pe Sergiu Buş, cel mai bun marcator din Liga 1, cu 8 reuşite, alături de Florinel Coman, Valentin Gheorghe şi Gabi Iancu.

Atacantul în vârstă de 27 de ani spune că se bucură că Gigi Becali este interesat de el şi susţine că este deschis la propuneri:

”Eu sunt deschis pentru orice. Dar mai am contract aici. Aşa cum am spus, sunt foarte fericit, cei de aici mă ajută, îmi dau şansa să joc. Mă bucură asta şi îmi doresc să îmi dau toată silinţa aici. Vom vedea în iarnă sau în vară dacă va fi ceva concret. Bineînţeles că sunt deschis la oferte. Mă bucur că mă place (n.r. - Becali), dar mai e mult până departe. Mai trebuie să înscriu, mai trebuie să îmi fac treaba, să intru în ritmul meu, pentru că am tânjit foarte mult după perioada asta”, a declarat Sergiu Buş.

În vârstă de 27 de ani, Sergiu Buş a început fotbalul la CFR Cluj şi a mai jucat pentru Alba Iulia, FCM Târgu Mureş, Gaz MEtan, Corona Braşov, ŢSKA Sofia, Sheffield Wednesday, Salernitana, Astra şi Levski. Pe transfermarkt.com este cotat la 600.000 de euro.

 

Afla mai multe despre: sergiu bus 

viewscnt
Articole similare