Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a răbufnit la adresa lui Novak Djokovic: "Cine crezi că eşti? Ce vrei să arăţi?''

Gigi Becali a răbufnit la adresa lui Novak Djokovic: "Cine crezi că eşti? Ce vrei să arăţi?''

Tenis

Comentarii

Novak Djokovic a sosit la Melbourne cu un zbor Emirates de la Dubai, miercuri, la scurt timp după ora 23.00 AEST (n.r. - 15.00, ora României). El a fost ţinut în aeroport peste opt ore. După ce ce i-a fost anulată viza, sârbul a fost transferat la un hotel de carantină din Melbourne, folosit ca un centru de detenţie pentru imigranţi, până când va putea părăsi ţara.

Gigi Becali a răbufnit la adresa lui Novak Djokovic: "Cine crezi că eşti? Ce vrei să arăţi?''

Djokovic este într-un mare scandal de câteva zile după ce a mers în Australia, fără să fie vaccinat, însă bazându-se pe faptul că a fost infectat cu Covid-19 de două ori. 

Gigi Becali şi-a exprimat părerea despre situaţia în care se află Novak Djokovic, declarând că este de partea autorităţilor australiene. 

"Nu ştiu eu chestiunea asta. Ortodocşii în general nu se vaccinează, aşa spun sfinţii părinţi. Când e vorba de credinţă şi când spun sfinţii părinţi ceva, eu aşa fac. Nu vreau acum să spun ce au spus că nu vreau să se sperie lumea. E ţara lor, fac ce vor. Este legea lor, aşa e regula lor şi tu trebuie să te ţii de ea. Dacă omul nu te primeşte acasă la el, ce cauţi la el?

Eşti nebun? Eu nu te primesc la mine acasă, bă! N-ai ce căuta la mine, bă! Ce să cauţi dacă nu te primesc? Aşa văd eu... Bravo lui că nu s-a vaccinat. Dacă nu te primeşte la el acasă tu te duci la el acasă? Cine crezi că eşti? Ce vrei să arăţi că eşti?

Nu este el liderul lumii libere. Dacă este lider trebuie să fie fiecare la el acasă. Şi eu pot să fiu liderul liber, dar nu la tine în casă! Asta nu pot să fac.

Tu dacă eşti sârb ce cauţi unde nu te primesc ei? Te arestează, te bagă acolo la ei la hotel. Foarte bine i-a făcut. Fiecare e liber să facă ce vrea la el acasă.", a declarat Gigi Becali la PRO X. 

Novak Djokovic beneficiază de o scutire de vaccinare împotriva COVID-19 întrucât a contractat virusul în luna decembrie, au anunţat avocaţii săi într-un document înaintat sâmbătă la tribunal.

Afla mai multe despre: gigi becalinovak djokovic 

viewscnt
Articole similare