Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a rămas fără cuvinte: ”Tată, îmi bate inima şi acum!” Ce spune de Florinel ”Mbappe” Coman

Gigi Becali a rămas fără cuvinte: ”Tată, îmi bate inima şi acum!” Ce spune de Florinel ”Mbappe” Coman

Echipa națională

Comentarii

Reprezentativa under 21 a României a învins, vineri, la Cesena, cu scorul de 4-2 (0-0), selecţionata Angliei, în etapa a doua a grupei C de la Campionatul European de tineret. Tricolorii au învins şi în prima etapă, scor 4-1 cu Croaţia, astfel că sunt pe primul loc în clasament, cu şase puncte. Gigi Becali a reacţionat şi el după meci

Gigi Becali a reacţionat pentru Fanatik după victoria superbă a României contra Angliei. Evident, Florinel Coman a fost omul care l-a făcut cel mai fericit pe patronul de la FCSB.

"Tată, îmi bate şi acum inima! Felicitări tuturor! Nu pot să mai vorbesc de fericire. Mamă, mamă, cum a jucat Florinel Coman. Azi a fost Coman – Anglia 3-0! I-a spulberat" a spus Becali pentru Fanatik.

România a învins Anglia cu scorul de 4-2. Florinel Coman a marcat golurile victoriei deşi a fost rezervă în acest meci. Înainte de joc, peste 1.000 de fani ai tricolorilor au mers împreună spre stadionul Dino Manuzzi. La partidă au fost prezenţi 8.440 de spectatori, majoritatea români.

Afla mai multe despre: florinel comangigi becali 

viewscnt
Articole similare