Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a ratat tranferul mult dorit! Fotbalistul a primit o ofertă uriaşă şi nu mai vine la FCSB

Gigi Becali a ratat tranferul mult dorit! Fotbalistul a primit o ofertă uriaşă şi nu mai vine la FCSB

FCSB

Comentarii

Bogdan Stancu (33 de ani) a refuzat oferta de la FCSB şi a semnat cu o echipă nou promovată din Turcia, Eyupspor. Turcii abia au acces în Superligă, iar "Motanul" va ajuta echipa cu calităţile sale de atacant pur sânge. Gigi Becali (62 de ani) îl aştepta la FCSB, dar salariul pe care i l-au oferit cei de la Eyupspor l-a convins să refuze FCSB.

De ce a refuzat Bogdan Stancu transferul la FCSB

Gigi Becali îl aştepta pe Bogdan Stancu înapoi la FCSB, după o discuţie pe care a avut-o cu atacantul, care îi promisese că îi va da un răspuns final până pe 15 iunie. Omul de afaceri a aşteptat, dar "Motanul" l-a lăsat cu "seen" şi a acceptat o ofertă din Turcia. Eyupspor, o nouă promovată în campionatul din Turcia, l-a convins să semneze şi să refuze să se întoarcă la FCSB.

Salariul mare oferit de turci e principalul motiv pentru care Bogdan Stancu a ales oferta din Turcia, în detrimentul FCSB, susţine Fanatik, care scrie că "Motanul" va încasa 50.000 de euro pe lună în următorul an, cât are contract cu cei de la Eyupspor. Atacantul român a semnat un contract pe un an, cu drept de prelungire pe încă unul.

Gigi Becali era gata să-i ofere unul dintre cele mai mari salarii din România lui Bogdan Stancu

Când a discutat cu Bogdan Stancu, Gigi Becali ştia că trebuie să ridice ştacheta salarială pentru a-l convinge pe "Motan". Patronul FCSB era gata să "spargă banca" şi să-i ofere un salariu uriaş pentur Liga 1, lui Stancu. Omul de afaceri din Pipra voia era gata să-i ofere 30.000 de euro pe lună atacantului, un salariu apropiat de cel din Turcia, dar totuşi o diferenţă considerabilă.

  • 450.000 de euro este cota de piaţă a lui Bogdan Stancu în acest moment, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: gigi becalibogdan stancutransferfcsbrefuzsalariuturcia 

viewscnt
Articole similare