Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a RATAT un mare talent! Fotbalistul remarcat de Mirel Rădoi, dar pe care FCSB l-a lăsat să plece gratis

Gigi Becali a RATAT un mare talent! Fotbalistul remarcat de Mirel Rădoi, dar pe care FCSB l-a lăsat să plece gratis

FCSB

Comentarii

Gerge Merloi (20 ani) a fost convocat de selecţionerul Mirel Rădoi la echipa naţională Under 21 a României.

După partida disputată împotriva celor de la Poli Iaşi, Merloi a vorbit şi despre surprinzătoarea convocare primită de la selecţionerul României, Mirel Rădoi: ”Ieri am primit-o şi sunt mulţumit, înseamnă că am făcut nişte meciuri bune cele trecute şi pentru asta am fost convocat. Sunt mulţumit şi sper să o fac cât mai bine dacă voi fi băgat în joc. Am venit, am muncit mult pentru că am avut o perioadă un pic mai grea şi pot spune că am fost convocat pe merit. Nu pot spune că mă aşteptam dar datorită meciurilor bune munca este răsplătită” a mărturisit Merloi la finalul meciului câştigat de echipa sa contra Iaşiului.

Merloi şi echipierii săi au meci în runda viitoare contra celor de la Dinamo: ”Mergem la victorie. Aşa am fost obişnuit de mic, toate meciurile să le abordez la victorie şi dacă vom juca cum am jucat astăzi, cu ambiţie, sigur vom câştiga” a mai spus Merloi la finalul partidei susţinute sâmbătă contra lui Poli Iaşi.

Cine este George Merloi, puştiul pe care Gigi Becali l-a scăpat printre degete

Interesant este că tânărul George Cristian Merloi a fost junior la formaţia lui Gigi Becali, FCSB. El a început fotbalul la vârsta de 7 ani la acest club, dar junioratul şi l-a terminat în Franţa la Stade Rennais FC.

Merloi poate evolua ca aripă dreapta, iar în actuala stagiune a jucat doar trei meciuri. FCSB l-a ”scăpat” gratis în iulie 2016, când Merloi a ales să plece în Franţa, la Rennes, formaţie pentru care a jucat până în septembrie acest an. A fost lăudat şi apreciat de francezi, dar a ales să revină acasă în detrimentul unui transfer în liga secundă franceză, acolo unde ar fi fost se pare solicitat de o echipă nou promovată. 

Ţinând cont de relaţia apropiată dintre FCSB şi Academica Clinceni însă, Merloi poate spera că Gigi Becali îl va remarca la tineret sau în Liga 1 şi, de ce nu, readuce la formaţia roş-albastră.

Afla mai multe despre: gigi becalimerloi 

viewscnt
Articole similare