Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a recunoscut! Motivul pentru care FCSB a pierdut titlul: ”Nu mi s-a mai întâmplat aşa ceva niciodată! O să fac investigaţie”

Gigi Becali a recunoscut! Motivul pentru care FCSB a pierdut titlul: ”Nu mi s-a mai întâmplat aşa ceva niciodată! O să fac investigaţie”

FCSB

Comentarii

FCSB a terminat din nou pe locul 2, iar Gigi Becali pare că a găsit motivul pentru care echipa sa a pierdut iarăşi titlul în Liga I.

Becali e şocat de modul în care jucători importanţi din lot s-au accidentat şi au lipsit perioade lungi de pe teren. Patronul FCSB a demarat o anchetă internă pentru a vedea ce s-a întâmplat cu Marko Momcilovic, fotbalist care n-a evoluat deloc un an întreg.

N-am văzut o echipă care să păţească ce am păţit noi. Momcilovic, un an afară. Pintilii, accidentări mereu. Alexandru Stan, accidentat. O să fac o investigaţie să vedem cine e vinovat. De aseară am început să pun întrebări, să vedem ce se întâmplă. Cum adică Marko să nu joace un an de zile deşi nu a avut niciun os rupt?!”, a spus Becali, la Prox.

Momcilovic s-a accidentat în august 2018, la meciul pe care FCSB l-a jucat cu Hajduk Split, şi de atunci nu a mai evoluat niciun meci oficial. Probleme la genunchi, ruptură musculară şi, mai apoi, o hernie de disc - aşa arată fişa medicală a lui Momcilovic în acest an.

Afla mai multe despre: becalimomcilovicfcsb 

viewscnt
Articole similare