Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a refuzat să negocieze pe ascuns cu un jucător de la CFR Cluj. "Voia să vină cu impresarul la mine. Nu am acceptat aşa ceva"

Gigi Becali a refuzat să negocieze pe ascuns cu un jucător de la CFR Cluj. "Voia să vină cu impresarul la mine. Nu am acceptat aşa ceva"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a fost scos din sărite de vestea că portarul său, Cristi Bălgrădean, ar fi semnat un pre-contract cu CFR Cluj, contracandidata la titlu din acest sezon. Prins într-o postură extrem de încordată, nervos din cale afară, patronul celor de la FCSB a recunoscut că ar fi putut fi şi el în postura celor de la CFR Cluj, însă a refuzat.

Cristi Bălgrădean a semnat un pre-contract cu CFR Cluj, la început de play-off, iar Gigi Becali a aflat vestea printr-un mesaj primit pe telefon. Adus în pragul unei crize de nervi, Gigi Becali a recunoscut că ar fi putut apela şi el la astfel de tertipuri, în trecut, însă a refuzat să facă acest lucru, fiind adeptul deontologiei meseriei. Subiectul ar fi fost un jucător important în angrenajul celor de la CFR Cluj, care şi-ar fi dorit să negocieze cu latifundiarul din Pipera.

"Unul dintre jucătorii CFR-ului, jucător de bază, de la mijlocului terenului, cu care s-au câştigat titluri, voia să vină cu impresarul la mine la palat. Nu îi dau numele. Aveau meci cu Astra şi voiau să vină la mine, dar eu nu am acceptat. Nu se poate aşa ceva, eu sunt la luptă directă cu ei, nu pot să fac aşa ceva", a spus Gigi Becali nervos, în direct, la Pro X.

Din descrierea lui Gigi Becali, doi jucători s-ar potrivi indiciilor oferite, şi care s-au mai aflat în vizorul celor de la FCSB, în perioada recentă: Ciprian Deac şi Damjan Djokovic. Cel mai probabil este vorba de fotbalistul croat, care în fiecare perioadă de transferuri este dat ca şi plecat de la CFR Cluj şi care nu are o relaţie extrem de bună cu Dan Petrescu. Ultimul exemplu este primul meci din play-off, când Petrescu l-a scos din teren pe fotbalist, iar acesta a fost surprins de camerele de filmat cum şi-a ignorat complet antrenorul, în semn de nemulţumire pentru deciziile acestuia.

 

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare