Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a refuzat transferul unui fundaş de 7 milioane de euro! Fotbalistul a vrut la FCSB, dar a semnat cu U Craiova

Gigi Becali a refuzat transferul unui fundaş de 7 milioane de euro! Fotbalistul a vrut la FCSB, dar a semnat cu U Craiova

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (62 de ani) putea da o lovitură de imagine la FCSB şi să-l readucă pe Florin Gardoş (31 de ani), unul dintre numele de care se leagă marea performanţă realizată de clubul roş-albastru în prima perioadă a lui Laurenţiu Reghecampf la formaţia din Berceni, dar a refuzat. Florin Gardoş a dezvăluit într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Telekom Sport că nu a fost dorit la FCSB.

Gigi Becali a refuzat transferul unui fundaş de 7 milioane de euro! A vrut la FCSB, dar a semnat cu U Craiova

Vândut de FCSB în 2014 cu 6,8 milioane de euro la Southampton, în Premier League, Florin Gardoş putea reveni la echipa lui Gigi Becali în 2018, în vară. Fundaşul a vrut să semneze cu formaţia roş-albastră, însă oficialii şi stafful clubului nu l-au dorit. Aşa că, în ecle din urmă, Southamtpon l-a împrumutat şi, mai apoi, l-a cedat definitiv la U Craiova, în Liga 1.

Doar că aventura la U Craiova nu a mers aşa cum şi-ar fi dorit Gardoş. Perioada petrecută în Bănie a fost şi ea plină de accidentări, iar oltenii l-au împrumutat la Poli Iaşi, iar acum l-au lăsat liber de contract. Între timp, Florin Gardoş a semnat cu Academica Clinceni, promovată în Liga 1 în sezonul trecut, care s-a salvat de la retrogradare.

La doi ani distanţă de când a ajuns în Oltenia, unde nu s-a impus, Florin Gardoş a recunoscut că şi-ar fi dorit să semneze cu FCSB, în 2018: "Primul gând a fost să mă întorc la FCSB, în 2018, dar nu a fost să fie. Nu s-a vrut să merg acolo, nu m-au dorit şi m-am reorientat", a spus Florin Gardoş, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Florin Gardoş a câştigat patru trofee cu FCSB

FCSB l-a transferat pe Florin Gardoş de la Concordia Chiajna în 2010, pentru doar 150.000 de euro. Fundaşul central nu s-a impus imediat, dar în timp şi-a făcut loc în echipă la FCSB, chiar dacă a avut concurenţă foarte mare în perioada în care pe acelaşi post cu el erau la FCSB şi Vlad Chiricheş, dar şi Lukasz Szukala.

La FCSB, Florin Gardoş a strâns 122 de meciuri, a marcat de patru oir şi a livrat două pase de gol. În ceea ce priveşte palmaresul, fundaşul a câştigat două titluri de campion (2013 şi 2014), o Cupă a României (2011) şi o Supercupă a României (2014). Gardoş a făcut performanţă la FCSB şi pe plan european: a jucat în Europa League cu Ajax şi Chelsea, dar şi în grupele Ligii Campionilor.

  • 100.000 de euro este cota de piaţă a lui Florin Gardoş în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com
  • 14 selecţii are Florin Gardoş în naţionala României
  • 4 - patru trofee a câştigat fundaşul central în tricoul FCSB

Afla mai multe despre: florin gardos fcsbflorin gardos transfer fcsbflorin grados transferfloring gardos transfer u craiova 

viewscnt
Articole similare