Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a renunţat la nu mai puţin de 10 jucători. Încă o plecare anunţată oficial de FCSB

Gigi Becali a renunţat la nu mai puţin de 10 jucători. Încă o plecare anunţată oficial de FCSBgalerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali continuă să facă restructurarea lotului şi până acum a renunţat la 10 jucători, în contextul în care campionatul începe în mai puţin de o săptămână.

Ratarea unui nou titlu a adus schimbări masive în lotul FCSB-ului. Până acum, Gigi Becali a renunţat la nu mai puţin de 10 jucători. Doi dintre ei au plecat în ultimele 24 de ore. În locul lor au fost transferaţi doar 4 jucători.

Aceste schimbări vin în contextul în care noul sezon al Ligii 1 începe săptămâna viitoare şi FCSB are mai puţin de o săptămână până la prima partidă, cu FC Botoşani, în deplasare, pe 15 iulie, meci transmis live de Telekom Sport 1.

FCSB a renunţat la 10 jucători. Cine este ultimul fotbalist plecat

FCSB a scăpat în această vară de jucătorii care nu mai intrau în planurile echipei. Însă au plecat şi câţiva jucători care au jucat destul de mult pentru prima echipă. Numai în ultimele 24 de ore, Dinu Todoran a pierdut doi jucători.

Primul este Dragoş Nedelcu, cel care a fost împrumutat la Fortuna Dusseldorf, în liga a doua a Germaniei. Mijlocaşul în vârstă de 24 de ani ar putea rămâne definitiv la Fortuna, în schimbul a un milion de euro, dacă va reuşi să-i impresioneze pe nemţi.

Vineri, FCSB a anunţat oficial că a renunţat la încă un jucător. Este vorba despre Gabriel Simion, care s- transferat la Aris Limassol sub formă de împrumut până în vara următoare. Ciprioţii au şi clauză pentru un transfer definitiv.

”FCSB anunţă că a ajuns la un acord cu Aris Limassol pentru împrumutul lui Gabriel Simion.  Clubul cipriot va avea opţiunea de transfer al mijlocaşului în vârstă de 23 de ani la finalul sezonului 2021-2022. FCSB îi urează lui Gabriel mult succes alături de noua sa echipă”, a anunţat FCSB printr-un comunicat oficial.

În vârstă de 23 de ani, Gabriel Simion este un jucător care a crescut la FCSB, dar care a tot fost împrumutat.

În sezonul trecut a făcut parte din prima echipă a FCSB-ului şi a avut 22 de apariţii. Pe transfermarkt.com este cotat la 750.000 de euro.

Gabriel Simion este al 10-lea jucător la care FCSB a renunţat în această vară. Până acum au plecat Ante Vukusic, Alex Buziuc, Marius Briceag, Lucian Filip, Aristidis Soiledis (toţi liberi de contract), Dragoş Nedelcu (împrumutat la Fortuna Dusseldorf), Gabriel Simion (împrumutat la Aris Limassol), Răzvan Ducan (împrumutat la Mioveni), Robert Ion (împrumutat la FC Voluntari) şi Ştefan Cană (împrumutat la Poli Iaşi).

Până în prezent, FCSB i-a transferat pe Stipe Vucur (fundaş), Zdenek Ondrasek (atacant), Andrei Cordea (mijlocaş ofensiv) şi pe Alex Creţu (mijlocaş defensiv).

Afla mai multe despre: gabi simion 

viewscnt
Articole similare