Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a revenit în viaţa publică. Finanţatorul FCSB se implică puternic în lupta anti-COVID-19: „Nu trece cu paracetamol! O să aduc medicamente din India şi Rusia”

Gigi Becali a revenit în viaţa publică. Finanţatorul FCSB se implică puternic în lupta anti-COVID-19: „Nu trece cu paracetamol! O să aduc medicamente din India şi Rusia”

Diverse

Comentarii

După mai multe luni în care a fost dispărut din viaţa publică, Gigi Becali (62 de ani) a revenit în forţă. Finanţatorul lui FCSB a dezbătut subiectul crizei generate de pandemia COVID-19.

Gigi Becali a revenit în viaţa publică. Finanţatorul FCSB se implică puternic în lupta anti-COVID-19

Gigi Becali are de gând să aducă în România medicamente pentru bolnavii de COVID-19: „Vreau să aduc nişte medicamente pentru că oamenii nu ştiu. De exemplu, tu ai virusul, sau Doamne fereşte, să nu ai. Ce medicament iei de la farmacie. Ştii? Ce? Să ne spună ministrul Sănătăţii: dacă ai simptome te duci şi iei de la farmacie cutare medicament. 

Ei mor fiindcă stau fără niciun tratament două, trei săptămâni. Eu vreau să aduc medicamente din India, Favipiravirul, sau Arbidolul din Rusia. Eu cumpăr medicamentele, le pun în farmaciile din România fără adaos, ca să putem salva oamenii. Ei ştiu doar de paracetamol. Băi, nu trece cu paracetamol”, a declarat Gigi Becali.

„Nu trece cu paracetamol! O să aduc medicamente din India şi Rusia”

Medicamentul pe care Gigi Becali vrea să-l aducă în România, Arbidol, nu este pe lista pentru tratament aprobată de Ministerul Sănătăţii, scrie Libertatea. Pe acea listă se află hidroxiclorochină, antiviralul remdesivir sau paracetamol, în cazurile mai uşoare.

Recent, verii lui Gigi Becali, Victor Becali şi Ioan Becali, Teia Sponte şi alţi membri din familia finanţatorului de la FCSB au fost diagnosticaţi cu COVID-19.

Până la 15 octombrie, în România au fost raportate 164.477 de cazuri de COVID-19. Dintre aceştia, 5.601 de oameni şi-au pierdut viaţa, iar 122.714 s-au vindecat. România se află pe locul 29 la numărul total de cazuri, dar în Top 10 în această perioadă la cazurile raportate la fiecare 24 de ore.

Afla mai multe despre: gigi becalicovidcoronavirusfcsb 

viewscnt
Articole similare