Experiențe împreună.
You are here:

Gigi Becali a salvat 1 milion de euro! Tricolorul, liber să vină la FCSB. Nu a semnat prelungirea cu rivala din play-off

Gigi Becali a salvat 1 milion de euro! Tricolorul, liber să vină la FCSB. Nu a semnat prelungirea cu rivala din play-off

FCSB

Comentarii

Unul dintre cei mai buni fundaşi stânga din Liga 1, Florin Ştefan (24 de ani), nu a semnat prelungirea contractului cu Sepsi OSK şi ar putea fi o soluţie low-cost pentru cluburile din play-off în această vară. În sezonul trecut, Sepsi i-a cerut lui Gigi Becali 1 milion de euro pentru transferul tricolorului.

Florin Ştefan nu a semnat prelungirea contractului cu Sepsi. Care e situaţia tricolorului

Sezonul 2020-2021 pare a fi ultimul pentru Florin Ştefan la Sepsi OSK, club la care s-a remarcat şi de la care a făcut pasul la echipa naţională de seniori şi cea U21. Conducerea a anunţat că fundaşul stânga nu a semnat încă prelungirea contractului. Actuala înţelegere expiră în două luni, iar tricolorul nu pare convins de rămânerea la Sfântu Gheorghe. 

Întrebat ce s-a întâmplat cu Florin Ştefan la meciul cu FCSB, managerul general al lui Sepsi, Cornel Sfaiţer, a anunţat situaţia contractuală a apărătorului lateral: "Florin Ştefan, din păcate, el avut şi o accidentare, dar a avut şi şansa de a reveni. Aţi văzut că la Sepsi, chiar dacă sunt jucători la final de contract, li s-a oferit şansa de a juca. A fost şi cazul lui Ştefan, chiar dacă nu a semnat prelungirea contractului cu clubul. Eu zic că e o oportunitate rară în fotbalul românesc să ai banii la zi, să fii motivat financiar, nu trebuie decât să ai tu linişte şi să joci. Aici a depins numai de Florin. Problema noastră... Noi ne-am făcut datoria faţă de Florin Ştefan, aţi văzut că Leo Grozavu i-a dat şi şansa în meciul de la Arad, l-a introdus titular.

Dacă avea o prestaţie bună şi un joc bun, îl vedeaţi şi azi în echipă (n.r. - în Sepsi - FCSB 1-1). Noi am încercat, i-am făcut o propunere, dar nu a fost acesta motivul. Din punctul ăsta de vedere a avut linişte financiară şi nu depinde decât de dânsul", a declarat oficialul lui Sepsi pentru Telekom Sport. 

Florin Ştefan a fost inclus de Mirel Rădoi în lotul lărgit pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo. Fundaşul a făcut parte din echipa României U21 care a ajuns până în semifinalele EURO U21 din 2019. În acest sezon, fotbalistul de 24 de ani a suferit o accidentare la mână şi a jucat în doar 16 meciuri. 

Sepsi i-a cerut 1 milion de euro lui Gigi Becali pentru Florin Ştefan. Acum poate ajunge liber la FCSB

Cluburile din play-off, printre care şi FCSB, s-ar putea întări cu un fundaş de naţională. În urmă cu un sezon, după aventura de la EURO U21 din 2019, Gigi Becali a făcut o ofertă pentru Florin Ştefan, dar Sepsi a cerut 1 milion de euro: "O singură dată a făcut Gigi Becali o ofertă, prin doamna Anamaria Prodan, pentru Florin Ştefan. Au spus că dau 500.000 de euro pentru Ştefan, noi am cerut un milion şi aici s-a terminat", susţinea patronul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi, la Pro X, în urmă cu un an.  

"Eram pregătit să joc la FCSB, sincer, cred că pot juca oriunde în România", susţinea fundaşul pentru Gazeta Sporturilor, în urmă cu un an. 

Risto Radunovic, Ionuţ Panţîru, Aristidis Soiledis şi Alexandru Pantea sunt fotbaliştii pe care Toni Petrea îi poate folosi pe postul de fundaş stânga la FCSB.

 

viewscnt
Articole similare
Unde e trofeul de aur roz? Ion Tiriac s-a "zgarcit" anul acesta FOTO