Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali ”a scos pe tarabă” încă un jucător. Şanse mari să plece de la FCSB

Gigi Becali ”a scos pe tarabă” încă un jucător. Şanse mari să plece de la FCSB

Fotbal

Comentarii

Gigi Becali (64 de ani) nu mai face compromisuri pentru nimeni, la FCSB.

Potrivit informaţiilor oferite de playsport.ro, Andrei Vlad are zilele numărate la FCSB, în contextul în care lupta pentru titularizare cu Ştefan Târnovanu este pierdută.

Andrei Vlad va pleca de la FCSB

Cel mai probabil, Andrei Vlad va fi cedat sub formă de împrumut în această vară, pentru a avea jocuri în picioare. Cândva, fotbalistul era considerat o variantă şi pentru echipa naţională a României. În acest moment, este doar un jucător de umplutură la FCSB.

Gigi Becali nu şi-ar dori neapărat vânzarea fotbalistului, deoarece mai crede în calităţile sale, însă o va face pentru o sumă corect.

Omul de afaceri le-a transmis reprezentanţilor lui Andrei Vlad să-i găsească echipă în această vară, iar lucrurile au fost puse în mişcare.

  • Doar cinci meciuri a bifat Andrei Vlad la FCSB, în sezonul trecut: trei în Superligă şi două în Cupa României.

Andrei Vlad a fost unul dintre preferaţii lui Gigi Becali. ”Messi al portarilor”, aşa cum îi plăcea patronului de la FCSB să-l alinte, a fost adus cu mare scandal de la Universitatea Craiova, în 2017, în schimbul a 400.000 de euro.

La cinci ani distanţă, Gigi Becali l-a sunat pe omologul său de la Craiova, Mihai Rotaru, şi i-a propus să-i dea banii înapoi - cei 400.000 de euro, şi să-l trimită pe Andrei Vlad înapoi în Oltenia.

Gigi Becali considera că gafele pe care Andrei Vlad le făcea atunci sunt, de fapt, efect al blestemelor pe care şi le-a atras, pentru modul în care l-a adus pe fotbalist la Craiova.

  • Mihai Rotaru a refuzat oferta, iar Andrei Vlad a rămas la FCSB să facă tuşa.

Am vorbit cu Rotaru să–mi dea banii pentru Andrei Vlad şi nu a vrut. Din străinătate, n-am avut niciodată vreo oferta. El a avut şanse, au stat alţi portari mai în vârstă pe bară. Acum e Târnovanu, care are şansa lui”, a declarat Gigi Becali, patronul lui FCSB, pentru Pro X.

În vara lui 2017, Andrei Vlad i-a anunţat pe cei de la CSU Craiova că ar prefera să fie suspendat pe termen nelimitat, decât să mai rămână la club, dacă nu vor accepta să-l lase să se transfere la FCSB. Un şantaj pe care oltenii nu l-au uitat şi nu l-au iertat.

Afla mai multe despre: andrei vladgigi becali 

viewscnt
Articole similare