Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a transferat la FCSB un fotbalist care refuză să se mute de acasă, din oraşul său. Distanţa faţă de Bucureşti, o problemă: "E lipit de soţie şi de copii" | EXCLUSIV

Gigi Becali a transferat la FCSB un fotbalist care refuză să se mute de acasă, din oraşul său. Distanţa faţă de Bucureşti, o problemă: "E lipit de soţie şi de copii" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a dezvăluit o situaţie rar întâlnită la unul dintre fotbaliştii transferaţi de Gigi Becali la echipa din Berceni. Vârsta şi situaţia familială l-au determinat pe Constantin Budescu (32 de ani) să nu dorească să se mute la Bucureşti şi să facă un traseu solicitant, zilnic.

Ce s-a întâmplat după ce Constantin Budescu s-a transferat la FCSB. MM Stoica ştie de ce a refuzat-o pe Sepsi acum

FC Voluntari este noua echipă a lui Constantin Budescu, cel care a semnat un contract valabil pe şase luni. În privinţa transferului, distanţa faţă de casa din Ploieşti a fost decisivă. Mijlocaşul s-a aflat în tratative şi cu Sepsi, iar conducerea chiar i-a făcut şi contractul lui Budescu, dar fotbalistul s-a sucit pe ultima sută de metri. 

Ex-jucătorul FCSB ar fi urmat să se mute la Braşov, în cazul în care semna cu Sepsi, iar apariţia ofertei de la FC Voluntari l-a făcut să se răzgândească, mai ales că va putea face naveta pe o distanţă mai scurtă, faţă de Ploieşti, oraşul în care locuieşte. 

De altfel, managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, s-a declarat surprins de decizia iniţială a lui Budescu. Jucătorul a rămas în relaţii bune atât cu MM, cât şi cu Gigi Becali, iar Budi a refuzat să se mute la Bucureşti cât timp a fost legitimat la FCSB. 

"Da, mă surprinde transferul la Sepsi, ca el să se ducă undeva şi să se mute din Ploieşti. Noi am făcut eforturi foarte mari să-l convingem să se mute în Bucureşti şi nu s-a mutat, făcea naveta, dar e clar că vrea să ma aibă un cuvânt de spus la nivelul Ligii 1. 

Şi prima dată a făcut naveta zilnic. Eu n-aş fi putut face aşa ceva. Un jucător trebuie să aibă un confort mental. Când ai de făcut o distanţă mare zinic, nu poţi fi concentrat ca atunci când faci doi kilometri. Asta a fost o condiţie (n.r. - să se mute la Bucureşti), Gigi a spus că o să avem o discuţie în trei, Budi nu s-a mai mutat şi nu s-a mai discutat şi asta a fost. 

Noi avem baza în sudul Bucureştiului şi eu fac 45 de minute dimineaţa până la bază, din nord. Braşovul nu e Ploieştiul, Ploieştiul e mai aproape de Bucureşti, iar Budi are şi el o explicaţie. El are o casă foarte frumoasă în Ploieşti şio e un familist cum rar mi-a fost dat să văd. El e lipit de soţie şi de copii, asta e explicaţia", dezvăluit expertul Telekom Sport, Mihai Stoica. 

Sepsi a reacţionat dur după ce Constantin Budescu le-a întors spatele celor din Sfântu Gheorghe şi a ales a treia clasată din Liga 1. 

11 meciuri, 1 gol şi 1 pasă decisivă sunt cifrele lui Budescu la FCSB, în acest sezon. Gigi Becali a fost cel care a cerut despărţirea fotbalistului de clubul din Berceni

Afla mai multe despre: gigi becali fcsbconstantin budescufcsbconstantin budescu transfermihai stoica 

viewscnt
Articole similare