Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a tunat, după derby: "E distrugător, ne-a terminat!" Fotbalistul de care vrea să scape: "Să văd dacă găsesc să-l vând!"

Gigi Becali a tunat, după derby: "E distrugător, ne-a terminat!" Fotbalistul de care vrea să scape: "Să văd dacă găsesc să-l vând!"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (61 de ani) a anunţat că Iulian Cristea (25 de ani) va pleca de la FCSB, după gafa făcută în derby-ul cu Dinamo. FCSB a pierdut derby-ul cu Dinamo (2-1), iar Cristea a fost eliminat după un fault dur la Slavko Perovic, în urma căruia atacantul a plecat cu ambulanţa la spital. La câteva ore după partidă, Becali a spus că vrea să scape de fundaşul Iulian Cristea.

"Cristea e distrugător, terminator. Ne-a terminat, ne-a distrus. La 1-0, s-a dus el să facă fault. Nu e problemă, luăm fundaş central. Să vedem dacă găsesc pe undeva să-l vând. Să mă ierte, dar el n-are...", a spus Gigi Becali, luni dimineaţa, la Pro X.

În finalul primei reprize a derby-ului, Iulian Cristea  l-a faultat pe Slavko Perovic, iar acesta a ajuns la spital. A rămas inconştient pe gazon, iar jucătorii din jurul său au făcut semne diseprate spre medicii de pe ambulanţe. Perovic a plecat cu ambulanţa la spital, dar totul s-a terminat cu bine pentru el.

Iulian Cristea a fost transferat de la Gaz Metan Mediaş în urmă cu un an, în februarie 2019, iar de atunci a strâns 39 de meciuri, a marcat de două ori şi a livrat o pasă de gol.

  • 1,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Iulian Cristea, conform specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: iulian cristeagigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare