Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gigi Becali a "tunat" la finalul meciului FCSB - FC Botoşani 1-1: "Nu sunt antrenaţi, nu mai joacă! Ce măsuri să iei? Asta e!". Ce a spus despre Vintilă, Tănase şi Neubert

VIDEO | Gigi Becali a "tunat" la finalul meciului FCSB - FC Botoşani 1-1: "Nu sunt antrenaţi, nu mai joacă! Ce măsuri să iei? Asta e!". Ce a spus despre Vintilă, Tănase şi Neubert

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (62 de ani) a fost foarte supărat la finalul meciului FCSB - FC Botoşani 1-1. Patronul FCSB s-a luat de antrenorul Bogdan Vintilă şi a spus că jucătorii nu sunt bine antrenaţi. A anunţat că nu se mai implică atât de mult la echipă, din punct de vedere tehnic.

Coman e singurul fotbalist care i-a plăcut lui Gigi Becali în meciul cu FC Botoşani. Omul de afaceri a spus că aducerea lui Thomas Neubert la FCSB intră în atribuţiile lui Mihai Stoica. Becali a spus că, la cum a jucat FCSB, îi este teamă pentru returul cu Dinamo din semifinalele Cupei României şi o eventuală finală contra lui Sepsi.

"Dezamăgit că ... mă uit şi văd jucători care au valoare, care iau salarii mari şi care au ajuns echipă de pluton. Au ajuns să nu bată Botoşani, cad pe jos, neantrenaţi... nici nu pot să îmi dau seama ce e. Cred că nu sunt bine antrenaţi. Ei nu mai joacă... când intră, joacă bine, prima repriză, la început. După aia se vede că sunt căzuţi fizic. Nu mai pot, înseamnă. Nu pot să îmi dau seama ce se întâmplă.

Nu ai ce măsuri să iei. Asta e! Ce să le fac eu? Ce, e meseria mea? Coman mi-a plăcut, a jucat bine. Nu ai ce să îi zici lui Coman. L-a băgat pe Cristi Dumitru ăla, are calitate, dar ... nu că e copil, fuge de joc. Degeaba ai tu calitate, dacă fugi de joc. Degeaba ai tu calitate, că el nu a pierdut nicio minge, dar dacă tu fugi de joc... te caută mingea. Nu aţi văzut Coman, aşa cum era el, şi a doua repriză... el nu a mai jucat, era obosit, dar tot se întâlnea cu mingea.

Vă e teamă pentru un loc de Europa? Da, pentru că dacă jucăm aşa, nu avem cum. Nu văd cum să putem... bine, Botoşani, şi ei au cu Craiova, cu CFR....

Nu o baţi aşa pe Sepsi. Dacă joci aşa... Sepsi, Dinamo... şi ei pot să ne dea nouă trei la halul ăsta, cum jucăm.

E problema viitorului aici, nu e problema.... o Cupă, te duci, nu cred că e posibil să te bată Sepsi... dar dacă joci aşa e posibil să te bată. O cupă europeană prinzi, dar mă dezgustă, mă dezamăgeşte atitudinea. Noi valoare avem, nu avem atitudine, nu avem bărbăţia aia de care tot vorbesc. Păi tu ştii că eşti în pericol de cupă europeană şi să joci cu Botoşaniul în halul ăsta în repriza a doua.

Vintilă ce v-a transmis în ultima perioadă? Ce să îi mai zici şi lui, săracul, ce să îi zici?

Luaţi în considerare înlocuirea lui Vintilă? Deocamdată, nu. Nu e problemă de schimbat Vintilă.

Dacă dădea Tănase gol, că trebuia să dea gol. Am avut ocazii, dar nu ai voie, trebuie să câştigi. Când ştii că eşti în pericol de cupă europeană, joci cu Botoşani, trebuie să o baţi şi gata, ţi-ai asigurat cupă europeană. Mai bine aşa, că ştiu măcar că ne-am luat adio de la titlu şi nu ne mai gândim la el.

(n.r. - Despre Neubert) Vorbeşte MM cu el, e problema lor. Nu prea mă mai implic eu, le-am spus să facă ce trebuie. Eu sunt îngrijorat că dacă jucăm aşa, nu poţi să vinzi nici jucătorii. Că nu ai cum să vinzi nici Man, nici Coman, dacă joacă aşa echipa. Ce să facă Coman, să dea el gol? A dat un gol.... Nici Man nu mi-a plăcut deloc. A jucat din valoare, a adevărat, dar nu mi-a plăcut deloc nici de Man"
, a spus Gigi Becali,  după meci.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare