Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a vândut o vedetă de la FCSB, Edi Iordănescu n-a ştiut. Dezvăluiri din culisele plecării şi situaţia grea apărută

Gigi Becali a vândut o vedetă de la FCSB, Edi Iordănescu n-a ştiut. Dezvăluiri din culisele plecării şi situaţia grea apărută

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a reuşit să obţină alte câteva milioane de euro de pe urma unui transfer în străinătate. În această vară, Olimpiu Moruţan a fost cedat la Galatasaray, mutare de care Edward Iordănescu nu a ştiut, iniţial. El a dezvăluit detalii din culisele plecării mijlocaşului.

Transferul lui Olimpiu Moruţan de la FCSB l-a surprins pe Edi Iordănescu

Olimpiu Moruţan a semnat cu Galatasaray până în 2026 şi a impresionat încă de la debut. Tatonările dintre FCSB şi turci s-au întins pe mai multe săptămâni, iar antrenorul echipei din Berceni nu a ştiut că mijlocaşul va părăsi echipa. 

După ce părţile s-au pus de acord, Edi Iordănescu a observat o schimbare din partea internaţionalului şi nu s-a împotrivit mutării, mai ales datorită brand-ului la care a plecat Moruţan.

"(n.r. - Ştiai că Morutan o să plece?) Nu. Am venit şi în decurs de o săptămână am pierdut trei jucători. A plecat Moruţan, a venit o ofertă greu de refuzat şi pentru jucător, din punct de vedere mental era greu să-l deblocăm. Am zis că e o ofertă foarte bună, o oportunitate. A jucat, aflase, pentru că era normal. Era foarte greu să-l blocăm, în ciuda faptului că nu era ok. Când ai un debut de campionat aşa cum are echipa şi tu să pierzi jucători, nu e uşor. A fost o mişcare logică şi eu n-am condamnat lucrul ăsta", a declarat antrenorul vicecampioanei pentru Telekom Sport. 

Transferul pentru care Gigi Becali a bătut palma, accidentările din ultima perioadă şi jucătorii plecaţi la loturile naţionale l-au pus pe Edi Iordănescu într-o situaţie grea. 

În această pauză competiţională, principalul a rămas cu jumătate de echipă, pe care să o pregătească pentru reluarea sezonului: "E foarte greu de digerat, dar trebuie să mergem înainte, să arătăm caracter, ştiu ce am de făcut. Din păcate, mă bazasem pe perioada asta de întrerupere, dar m-am văzut lipsit de 10 jucători cu tot cu Tase (n.r. - Florin Tănase, care s-a accidentat). Sunt 10 fotbalişti, patru la naţionala mare, patru la U21, Musi la juniori plus Radunovic la naţionala Muntenegrului. Ne-am antrenat zilele astea cu 11-12 jucători", a adăugat antrenorul FCSB-ului. 

Duminică, FCSB joacă împotriva lui Dinamo, pe Arena Naţională, de la 21:00. Clubul finanţat de Gigi Becali e pe locul opt în Liga 1, cu nouă puncte, la mare distanţă de liderul CFR Cluj, care are 12 puncte în plus.

Afla mai multe despre: edi iordanescufcsbolimpiu morutanolimpiu morutan transfer galatasaray 

viewscnt
Articole similare