Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a vorbit despre interesul pentru Fernando Varela: "I-am zis lui MM, dacă nu merge la Craiova, poate vine la noi"

Gigi Becali a vorbit despre interesul pentru Fernando Varela: "I-am zis lui MM, dacă nu merge la Craiova, poate vine la noi"

FCSB

Comentarii

Fernando Varela a refuzat-o pe Universitatea Craiova, însă Gigi Becali a recunoscut că este interesat de aducerea fundaşului central în vârstă de 34 de ani.

"L-am auzit eu pe Rotaru că a spus că a negociat cu Varela şi că nu a putut să îl ia.

Eu am intervenit, i-am zis lui MM: <<Băi, vezi care e treaba, dacă nu merge la ei, poate la noi vine!>>.

Dar, momentan, nu mi-a mai dat MM niciun răspuns în acest sens" , a declarat Gigi Becali la Pro X.

Antrenorul FCSB-ului, Toni Petrea, a dezvăluit şi el că a aflat că Fernando Varela este interesat de o revenirea în Liga I încă din această iarnă: "Au apărut câteva discuţii despre revenirea lui Varela”.

Venit la FCSB în septembrie 2013, de la FC Vaslui, în schimbul sumei de 1,25 milioane de euro, Fernando Varela s-a impus rapid în echipa roş-albaştrilor şi a devenit unul dintre cei mai importanţi fotbalişti străini din istoria clubului.

Evoluţiile bune l-au adus pe fundaşul central în atenţia oficialilor lui PAOK, iar clubul din Grecia l-a cumpărat pe Varela, în vara anului 2016, cu 1,4 milioane de euro.

Fundaşul central a cucerit două titluri de campion al Ligii I şi o Cupă a României alături de FCSB, iar în Grecia a devenit campion în 2019. De asemenea, Varela are patru Cupe interne cu PAOK, echipă pentru care a jucat în 208 meciuri. 

  • 1 milion de euro valorează Fernando Varela, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: varelafcsbsteauabecali 

viewscnt
Articole similare