Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a vorbit despre plecarea lui Edi Iordănescu la echipa naţională! ”Nu mă interesează nicio listă a lui Burleanu sau Stoichiţă!”

Gigi Becali a vorbit despre plecarea lui Edi Iordănescu la echipa naţională! ”Nu mă interesează nicio listă a lui Burleanu sau Stoichiţă!”

Echipa națională

Comentarii

Gigi Becali nu are de gând să îl cedeze pe Edi Iordănescu la echipa naţională, dacă Răzvan Burleanu ar dori să îl oferteze pentru postul de selecţioner.

Mirel Rădoi a anunţat că pleacă de la echipa naţională după ce îi expiră contractul cu Federaţia. Echipa naţională a României a revenit după mai mult de 12 ani pe Stadionul Steaua şi a învins, luni, cu scorul de 1-0 (1-0), reprezentativa Armeniei, în etapa a VIII-a a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022. Tricolorii urcă pe locul 2 în clasamentul grupei şi sunt favoriţi pentru a ajunge la baraj.

În ciuda acestei victorii şi a faptului că România este aproape de baraj, Mirel Rădoi şi-a anunţat plecarea de la echipa naţională, în noiembrie, când îi expiră contractul cu Federaţia.

Antrenorul FCSB-ului, Edi Iordănescu, ar fi pe lista FRF-ului, dar Gigi Becali nici măcar nu se gândeşte să se despartă de tehnicianul echipei sale. 

”Nu mă interesează nicio listă a lui Burleanu sau Stoichiţă!”

”Nu mă interesează nicio listă a lui Burleanu sau Stoichiţă. Să se descurce cum vor ei, dar să nu îi aud de Edi Iordănescu în următoarele luni, că nu îl las să plece deloc de la noi. Edi mai are contract cu FCSB vreo opt sau nouă luni, până la vară. Asta să fie clar pentru toată lumea. Dar voi aţi vorbit cu Edi? El ce v-a zis? Vrea să plece? De ce nu îl întrebaţi şi pe el?

Vorbiţi cu el şi vedeţi ce vă spune. Eu nu vă mai dau detalii din contractul lui Edi că nu trebuie să le ştiţi voi pe toate. A început o treabă la FCSB şi este în grafic. Deja a recuperat puncte faţă de CFR Cluj. Nu îl las să plece de la noi, că are contract”, a declarat Gigi Becali, ProSport

Afla mai multe despre: românia-bceali-iordănescu-frf 

viewscnt
Articole similare