Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a vrut să ”fure” unul dintre jucătorii unei rivale la play-off! Fotbalistul recunoaşte: ”Am avut ofertă de la FCSB”

Gigi Becali a vrut să ”fure” unul dintre jucătorii unei rivale la play-off! Fotbalistul recunoaşte: ”Am avut ofertă de la FCSB”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali s-a obişnuit să ia toţi jucătorii de valoare ai celor de la Botoşani, iar în vară a încercat iarăaşi să transfere pe cineva de la echipa lui Valeriu Iftime.

Ruta Botoşani - FCSB este una foarte călătorită în ultimii ani, de când cu ascensiunea echipei patronate de Valeriu Iftime.

Mihai Roman, Răzvan Oaidă, Denis Haruţ şi Olimpiu Moruţan au venit toţi la Bucureşti din Moldova, iar Becali s-a mai interesat de jucători precum Andrei Burcă sau Hervin Ongenda.

Relaţia dintre cei doi conducători de club este una destul de bună, întrucât Iftime îi permite omologului său să transfere jucătorii pe sume rezonabile, introducând clauza de procente dintr-un viitor transfer.

Practic, patronul de la Botoşani ”pariază” că jucătorii săi vor juca bine la FCSB şi vor obţine transferuri importnate, care vor aduce bani în clubul moldovean, pe lângă cei plătiţi de Becali.

Fotbalistul pe care Gigi Becali a încercat să îl ”fure” de la o rivală la play-off

Însă, dacă în alte cazuri mutările aveau sens, ultimul transfer încercat de FCSB de la FC Botoşani era unul care părea mai mult decât lipsit de sens.

În vară, Becali era supărat că apărătorii săi nu câştigau toate duelurile aeriene şi voia să aducă doar fundaşi centrali înalţi.

De asta au venit Vucur şi Alex Creţu, ambii plecaţi între timp, iar de aceea a dorit patronul FCSB-ului să îl aducă şi pe Alin Şeroni, unul dintre cei mai înalţi stopperi din Liga 1.

Însă, ajuns la 34 de ani, veteranul lui FC Botoşani nu este la nivelul la care asipră FCSB. Însă, halucinant, mutarea nu s-a realizat dintr-un singur motiv.

Becali a vrut să îl ia pe gratis, iar Iftime a dori o sumă de transfer. Astfel, Şeroni nu s-a mai dus la FCSB, dar a recunoscut că a fost ofertat într-adevăr de Gigi Becali.

Pe noi ne aşteaptă un meci important, am terminat turul foarte bine în clasament, cu 27 de puncte, anul trecut am avut 19 după tur.

Am avut o ofertă (n.r. de la FCSB), dar am rămas în continuare aici. Mai am un an contract, îl duc la bun sfârşit”, a declarat Alin Şeroni.

Afla mai multe despre: fcsbalin şeroni 

viewscnt
Articole similare