Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, acuzaţii grave imediat după UTA - FCSB: ”Kovacs are apartament de la firma lui Nelu Varga. FRF să vadă cu câţi bani l-a luat”

Gigi Becali, acuzaţii grave imediat după UTA - FCSB: ”Kovacs are apartament de la firma lui Nelu Varga. FRF să vadă cu câţi bani l-a luat”

Superliga

Comentarii

Echipa UTA Arad a învins luni, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia FCSB, căreia i-a administrat prima înfrângere din acest sezon. Doi jucători ai bucureştenilor au fost eliminaţi - Pantea şi Coman.

Gigi Becali a răbufnit după UTA - FCSB 

Meciul de la Arad a început bine pentru FCSB, care a avut ocazie în minutul 3 şi a deschis scorul prin Florinel Coman în minutul 4. În minutul 9 Olaru a ratat o ocazie uriaşă şi, din acel moment, soarta partidei s-a înclinat în favoarea gazdelor, care au dominat copios liderul din Superligă. Pantea a comis henţ în careu şi arbitrul a acordat un penalti controversat în minutul 13, iar Fabry a transformat în minutul 18, egalând.

În minutul 45+4 Alexandru Pantea a primit al doilea galben şi a fost eliminat. În minutul 60 gazdele au trecut în avantaj, prin golul lui Cooper, iar Chiricheş s-a accidentat şi a fost înlocuit. Dezastrul bucureştenilor a fost completat de cartonaşul roşu primit de Florinel Coman, în minutul 83. FCSB a pierdut cu 1-2 la Arad, dar rămâne pe primul loc în clasament, iar UTA, cu 7 puncte, este pe locul 12.

Gigi Becali, patronul echipei FCSB, a răbufnit după înfrângerea de la Arad şi a lansat o serie de acuzaţii la adresa lui Kovacs. Becali cere Federaţiei Române de Fotbal să investigheze acest caz.

"La meciul de aseară trebuie comentat doar arbitrajul. L-au câştigat arbitrii. Nu atinge mâna şi tu zici că e 11 metri. Nu vezi? S-a împins mâna, da, dar dacă mă loveşti cu ceva în piept se duce şi mâna din instinct. Chiar dacă a atins mâna, a atins întâi pieptul, o altă parte a corpului şi nu e 11 metri. Cică a ţipat ăla, Istvan (n.r - se referă la Szabolcs Kovacs, fratele lui Istvan Kovacs). Eu îl întreb pe Istvan dacă mai are ceva nepoţi să mă ţină toată viaţa în lovituri d-astea. De când sunt în fotbal, numai belele am avut cu Istvan. Arbitru mare a fost şi este şi acum, dar când mă arbitrează pe mine greşeşte, nu mai e mare. Acum mi l-a dat şi pe fra-su. De unde l-a scos, bă, din căciulă? Mai are vreun nepot să-l facă arbitru, să fie toţi ungurii la mine? Cum să mai iei campionate aşa? 

Ei, ungurii, au ceva cu mine. Ce au? Eu mă lupt cu CFR-ul. Ei stau la Cluj. Din informaţiile mele, Istvan are apartament cumpărat în blocul de la firma lui Nelu Mureşan (n.r - se referă la Nelu Varga, patronul lui CFR Cluj). Trebuie văzut integritatea, Federaţia cu câţi bani l-a luat. Cât e metrul pătrat? 1.800? Cu cât ţi l-a dat ţie?
 
N-ai cum! 11 metri şi eliminare. Dacă dai 11 metri, cum să joc fotbal? Probabil nu le convenea dacă se duce FCSB prea mult şi nu mai are public. Ce să mai vadă lumea fotbal dacă FCSB e detaşată? Pe cine să vadă? Pe CFR şi Rapid? Ăia de la Rapid n-au nevoie să vadă, se duc 3.000 în Giuleşti şi gata, n-au nevoie la televizor. Dinamo mai are prin ţară, dar săraca ce să facă ea? Mai se uită la Craiova, se duc la meci şi atât. FCSB, atât! Dacă noi ne detaşam, ei ce fac? Nu mai fac fotbal în România", a spus Gigi Becali, marţi, la prânz.

Afla mai multe despre: cfr clujistvan kovacsgigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare