Experiențe împreună.
You are here:

Gigi Becali alesese un alt antrenor. Lui i s-a promis libertate la FCSB înaintea lui Edi Iordănescu: "Am fost la el acasă" EXCLUSIV

Gigi Becali alesese un alt antrenor. Lui i s-a promis libertate la FCSB înaintea lui Edi Iordănescu: "Am fost la el acasă" EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a schimbat foaia la clubul pe care-l finanţează şi a pasat deciziile pe care le-a luat la echipă spre noul antrenor principal, Edi Iordănescu. Secundul naţionalei, Nicolae Dică, a lăsat de înţeles că a primit aceleaşi garanţii din partea omului de afaceri, încă din mai!

Istoria la FCSB putea fi alta, cu Nicolae Dică antrenor

Gigi Becali a fost dispus să renunţe la obiceiurile sale de la echipă încă din urmă cu câteva luni. În mai, după ce a fost refuzat de Marius Şumudică, omul de afaceri l-a chemat, la palat, pe secundul naţionalei României, Nicolae Dică.

Însă, nici fostul fotbalist de la FCSB nu a putut acceptat. A rămas în staff-ul lui Mirel Rădoi, iar Gigi Becali l-a numit pe Dinu Todoran, cu care şi-a permis să continue ordinele către echipă. 

Nicolae Dică a dezvăluit că Gigi Becali a fost pregătit să-i dea mână liberă antrenorului, dacă ar fi revenit ca antrenor la FCSB. Exact ce a primit Edward Iordănescu din partea omului de afaceri!

"Când am fost la el acasă (n.r. - în mai), era deschis la multe lucruri. V-am spus. Da, au fost multe lucruri pe care le-am discutat şi era deschis la ele, dar eram prins la echipa naţională", a declarat Nicolae Dică pentru Telekom Sport. 

De asemenea, omul din staff-ul naţionalei a vorbit şi despre conflictul dintre Valentin Creţu şi Dinu Todoran, care s-au contrat în ultimele zile: "Eu, dacă eram în locul lui Dinu Todoran, luam antrenamentele, veneam şi i le arătam. Aşa fac eu, peste tot fac la fel. Am tot, parametrii fizici, ce s-a făcut, ciclul săptămânal. Dacă are astea, poate veni să le arate", a adăugat fostul antrenor de la FCSB la Sport Report. 

Edi Iordănescu s-a impus la FCSB

Implicarea lui Gigi Becali în echipa FCSB-ului a continuat după ce l-a ales pe Dinu Todoran. Cu el, vicecampioana a fost eliminată ruşinos din preliminariile Conference League, iar în Liga 1 nu a avut startul lansat care era aşteptat. Finanţatorul a luat o decizie radicală şi l-a adus pe Edi Iordănescu. 

Fiul fostului selecţioner şi-a făcut un contract special. De altfel, Iordănescu junior poate încasa bani, dacă Gigi Becali greşeşte, are putere deplină asupra primului 11 şi e răspunzător de performanţele jucătorilor, contrar a ceea ce s-a întâmplat până acum. 

Antrenorul a pus şi o condiţie bizară, înainte de a semna cu FCSB şi a recunoscut că a fost surprins de prima discuţie despre posibilitatea de a prelua echipa

 

viewscnt
Articole similare