Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali ameninţă după actele de vandalism ale Peluzei Nord: ”Mustaţă e vinovatul şi, probabil, va mai face pentru alţii şapte ani de închisoare”

Gigi Becali ameninţă după actele de vandalism ale Peluzei Nord: ”Mustaţă e vinovatul şi, probabil, va mai face pentru alţii şapte ani de închisoare”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a tunat la adresa lui Gheorghe Mustaţă, după ce Peluza Nord, condusă de acesta, a vandalizat baza de antrenament a FCSB-ului şi gardul vilei lui Gigi Becali

Gigi Becali şi Edi Iordănescu au încheiat colaborarea cu un mare scandal, în urma căruia tehnicianul a părăsit-o pe FCSB cu mâna goală.

Iordănescu jr. a renunţat la toate clauzele introduse în contract, întrucât nu a vrut să îşi bată capul să îşi încheie corect socotelile cu Gigi Becali.

Comportamentul finanţatorului i-a înfuriat pe fanii FCSB-ului, iar galeria echipei nu l-a iertat pe latifundiar, vandalizând baza de antrenament a formaţiei, dar şi gardul vilei lui Becali.

În urma actelor de vandalism ale Peluzei Nord, Gigi Becali a implicat organele de lege şi i-a ameninţat pe membrii galeriei cu închisoarea.

Principalul vizat a fost liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustaţă, pe care finanţatorul FCSB-ului l-a avertizat că se va întoarce în penitenciar.

Chiar dacă nu ar fi participat la actele de vandalism, Becali îl consideră vinovat tot pe Mustaţă, întrucât este liderul galeriei şi nu a făcut eforturi de a îi împiedcia pe ceilalţi membri ai Peluzei Nord din actele de vandalism.

Gigi Becali ameninţă după actele de vandalism ale Peluzei Nord

Mi-e mi-a spus şeful galeriei că voiau să vină la mine acasă în Pipera. Ştiu eu ce voiau ei? Să fie arestaţi, probabil, cum o să se întâmple.

Am chemat şi Miliţia, şi Brigada de criminalistică, o să îi ia de pe camerele de luat vederi. Gheorghe Mustaţă, şeful galeriei, mi-a spus că ştia că voiau să vină şi el nu i-a lăsat, deci ştia.

Cât a fost el la puşcărie, nu s-au întâmplat din astea, el e vinovatul şi, probabil, va mai face pentru alţii 7 ani de închisoare. Mustaţă ăsta instigă, e nebun, se crede important.

Prost nu e, dar face acte de importanţă. O să-mi ia boii la de la bicicletă, eu am bodyguarzi, sunăm la 112. Eu vreau ca oamenii care au făcut asta, să plătească, am făcut plângere penală”, a declarat Gigi Becali, la România TV.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare