Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali anunţă dezastrul pentru Steaua! "Vom câştiga tot! Numele va veni înapoi la noi!" Ce crede patronul FCSB despre o potenţială migrare e suporterilor către CSA

Gigi Becali anunţă dezastrul pentru Steaua! "Vom câştiga tot! Numele va veni înapoi la noi!" Ce crede patronul FCSB despre o potenţială migrare e suporterilor către CSA

FCSB

Comentarii

Gigi Becali este sigur că echipa din Liga 2 va pierde toate procesele pe care le are cu el.

Chiar dacă în urmă cu câteva zile instanţa a decis că palmaresul care include Cupa Campionilor Europeni din 1986 trebuie să aparţină echipei din al doilea eşalon al fotbalului românesc, Becali susţine că, de fapt, hotărârea a fost de partea lui. 

"Palmaresul este la FCSB!"

"Dacă e victorie, de ce i-a pus judecătorul să plăteasca ei taxele de judecată? I-a distrus instanţa în 3 cuvinte. 'Nu are calitate procesuală activă din 1998' - aşa scrie acolo. Din 1998 nu mai are voie să ceară palmaresul. Instanţa a spus clar. L-a dat în 1998, deci nu mai e la ei. Va scrie asta în motivare. Palmaresul e undeva, nu? Şi este la FCSB. Asociaţia care l-a primit e la noi.

E o succesiune logică. Nu noi am cerut ca instanţa să constate. Ei au cerut şi li s-a zis: 'n-ai calitate să ceri'. Dacă ei nu au calitate să ceara... cum să fie la ei? L-au transmis în 1998. Nu mai poţi să-l mai ceri. Dacă n-au calitate să-l ceara. Cum să-l dea dacă nu mai pot să-l ceară. Palmaresul e numai unul, nu poate fi divizat", a spus Becali la PRO X.

Patronul roş-albaştrilor susţine că nu va mai pierde niciun proces pe care îl mai are cu Armata şi este convins, că inclusiv, numele 'Steaua' se va întoarce la echipa lui. Mai mult decât atât, el nu crede că va pierde suporterii echipei, dacă Steaua va ajunge pe prima şcenă a fotbalului românesc. 

"Toate procesele celelalte vor veni înapoi. Şi numele, şi tot. Vor veni înapoi!"

"După hotărârea asta a instanţei, am câştigat tot. Toate procesele celelalte vor veni înapoi. Şi numele, şi tot. Vor veni înapoi. La mintea lui Talpan... Nu e prost, îşi da şi el seama. De ce plăteşte el cheltuielile de judecată dacă e victorie? Nu mai poate să ceară nimic. Dacă e predat, e numai unul, nu e divizat. Palmaresul e la noi după hotărârea aia. Daca au câştigat, înseamnă ca nu mai fac recurs, nu?

Noi nu facem recurs. Să nu facă nici ei. Eu zic că vor face. Dacă e victorie, nu mai trebuie să facă, nu? Cea mai mare victorie a mea e în cuvintele astea: 'nu mai are calitate procesuala activă din 1998'. I-a paralizat definitiv. Eu cunosc legile. Cum să ai palmaresul dacă te-ai născut acum 4 ani? Poţi să ai 80 de ani dacă te-ai născut acum 4 ani? E posibil dacă se bagă Securitatea.

Nu vor migra suporterii către CSA. Niciodată! Şi ăia care se duc la meciuri, sunt 2000 fanatici şi 5000 care se duc şi la CSA, şi la FCSB. Ceilalţi 5 milioane... nici nu sunt interesaţi de CSA", a completat Becali.

Afla mai multe despre: becali-fcsb-csa 

viewscnt
Articole similare