Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, apariţie INCREDIBILĂ de Paşte în Pipera! Uimire în seara de Înviere: "El era la volan şi..."

Gigi Becali, apariţie INCREDIBILĂ de Paşte în Pipera! Uimire în seara de Înviere: "El era la volan şi..."

Diverse

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, s-a ţinut de cuvânt în seara de Înviere şi a împărţit Lumină trecătorilor, în timp ce se afla la volanul maşinii sale. Cu câteva zile în urmă, omul de afaceri a recunoscut că va împărţi lumina, alături de un preot.

Gigi Becali a împărţit Lumină de Paşte

Credinţa l-a determinat pe Gigi Becali să fie voluntar, în seara de Paşte. Finanţatorul FCSB a împărţit Lumină, iar întâmplarea a fost povestită de trecători: „Mă aflăm în Pipera, în dreptul bisericii la care Gigi Becali obişnuieşte să meargă la slujbe. La un moment dat, o maşină iese din curtea bisericii, la volan era chiar el. Iniţial, am vrut să îi fac semn că poate să treacă, dar mi-a luat-o înainte, spunându-mi că vrea să îmi ofere o lumânare cu lumina sfânta”, a explicat prezentatoarea „Star Matinal de Weekend”, Nasrin Ameri, pentru Spynews.ro.

„Am acceptat, i-am mulţumit şi nu a durat mult până când şi alţi participanţi la trafic au primit lumânări de la Gigi”, a mai spus Nasrin.

Un număr de 234 de dosare penale au fost deschise pentru fapte comise în noaptea de Înviere, din care trei pentru zădărnicirea combaterii bolilor, a anunţat duminică purtătorul de cuvânt al MAI Monica Dajbog, care a precizat şi că au fost aplicate 391 de amenzi pentru încălcarea măsurilor privind starea de urgenţă.

Probleme pentru Gigi Becali în plină pandemie de coronavirus

Recent, Becali a avut probleme cu autorităţile, după ce a fost prins circulând fără declaraţie pe propria răspundere. „Da, m-au oprit şi pe mine să mă verifice. Mi-au cerut declaraţia. Nu aveam nicio declaraţie. Păi ce-i aia? Ce să fac? Eu fac declaraţie pentru mine? Să-mi semnez singur? Eu sunt patron, angajator, eu nu mă duc la muncă”, declara Gigi Becali la acel moment.

Cazuri de coronavirus în România

Conform News.ro, alte 328 de cazuri de coronavirus au fost diagnosticate în ultimele 24 de ore, numărul ridicându-se la 8.746. Dintre acestea, 2.105 sunt la Suceava şi 1.001 la Bucureşti. Judeţul Arad a trecut de 400 de cazuri. S-au vindecat şi au fost externate 1.892 de persoane. Un număr de 434 de persoane au decedat.

Afla mai multe despre: gigi becalipasteluminainvieregigi becali fcsbfcsbcoronavirus 

viewscnt
Articole similare