Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, aproape de lovitura mult dorită! Anamaria Prodan a anunţat că Man şi Coman pot pleca la pachet: "Este posibil"

Gigi Becali, aproape de lovitura mult dorită! Anamaria Prodan a anunţat că Man şi Coman pot pleca la pachet: "Este posibil"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali poate da lovitură şi să îl vândă atât pe Dennis Man, cât şi pe Florinel Coman, cele două "perle" din lotul FCSB-ului.

Anamaria Prodan a comentat oferta recentă primită de FCSB de la ŢSKA Moscova. Clubul rus îşi doreşte ambii jucători: "Eu mi-aş dori foarte tare, dar nu e clubul condus de mine. Gigi Becali îşi doreşte altceva, îşi doreşte foarte mulţi bani.

Acum, probabil că dacă s-au oferit atât de mulţi bani, fiind şi Europa League, voi mai găsi şi altceva", a declarat Anamaria Prodan.

În această vară, Gigi Becali a negociat vânzarea lui Dennis Man la Norwich, însă oficialii clubului retrogradat în Championship s-au speriat când au auzit de cele 15 milioane de euro cerute de Becali. Cu toate acestea, impresara crede în transferul celor doi în Rusia.

"Ba da, este posibil, pentru că ei doi sunt nişte fotbalişti foarte buni", a mai zis Anamaria Prodan. 

  • 5.000.000 de euro este cota lui Dennis Man, potrivit transfermarkt.com
  • La 5.500.000 de euro este apreciat Florinel Coman de acelaşi site

Man şi Coman, ofertaţi de ŢSKA Moscova

ŢSKA Moscova este un club tradiţie atât în Rusia, cât şi în Europa. În campionatul intern are 13 titluri, 12 cupe şi deţine recordul de supercupe câştigate - 7. 

Pe plan extern, cea mai mare performanţă a moscoviţilor a fost câştigarea Cupei UEFA în sezonul 2004-2005, împotriva celor de la Sporting Lisabona. 

 

Afla mai multe despre: dennis manflorinel comanfcsb 

viewscnt
Articole similare