Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali aproape de o nouă lovitură! Două cluburi din Europa League pregătesc oferte pentru mijlocaşul de la FCSB

Gigi Becali aproape de o nouă lovitură! Două cluburi din Europa League pregătesc oferte pentru mijlocaşul de la FCSB

FCSB

Comentarii

Fanatik scrie că mijlocaşul Ionuţ Vînă este curtat intens de două echipe din Grecia. AEK Atena şi PAOK Salonic ar fi cele două formaţii interesate de fostul jucător de la Viitorul Constanţa.

Ionuţ Vînă abia a ajuns la FCSB, dar ar putea pleca pe o sumă mult mai mare. Mijlocaşul preferat al lui Gigi Becali este dorit în Grecia, de două formaţii care evoluează în acest sezon în UEFA Europa League.

Fanatik scrie că cele două formaţii sunt interesate de mijlocaşuş în vârstă de 24 de ani, pentru care Gigi Becali a plătit 750 de mii de euro celor de la Viitorul Constanţa.

AEK Atena este formaţia cu care se duelează Craiova în turul 3 preliminar al Europa League şi are şanse mari să ajungă în playoff. PAOK este fosta echipă a lui Răzvan Lucescu. Prima formaţie a fost interesată de Vînă şi pe vremea când acesta evolua încă pentru Viitorul Constanţa. Negocierile nu au avansat deoarece Gică Hagi, conştient de potenţialul lui Ionuţ Vînă, nu a dorit să-l cedeze împrumut, iar apoi au apărut discuţiile cu FCSB, mai scrie sursa citată.

  • 1,5 milioane de euro este cota lui Ionuţ Vînă, conform transfermarkt.com

Afla mai multe despre: vînăgigi becali 

viewscnt
Articole similare