Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, aproape de o super lovitură! O vedetă de la CFR, pe gratis la FCSB: ”A ajuns în ultimul an de contract” | EXCLUSIV

Gigi Becali, aproape de o super lovitură! O vedetă de la CFR, pe gratis la FCSB: ”A ajuns în ultimul an de contract” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Telekom Sport, MM Stoica a făcut o dezvăluire senzaţională despre un transfer încercat de FCSB.

CFR a dominat Liga 1 în ultimii patru ani, câştigând fiecare titlu din 2018 încoace. Singura echipă care a fost aproape de a ţine pasul cu ardelenii a fost FCSB, însă roş-albaştrii tot nu au putut încheia monopolia clujenilor.

Dan Petrescu a fost cheia succesului echipei. Tehnicianul a construit un lot puternic, deloc subţire, în care a strâns mulţi dintre cei mai valoroşi jucători din Liga 1.

Andrei Burcă, Crsti Bălgrădean sau Crsiti Manea sunt doar câţiva dintre fotbaliştii români ce au semnat cu campioana României în ultimii ani după ce jucaseră la alte cluburi din Liga 1.

Dacă CFR a făcut un obicei din a ”fura” jucătorii rivalelor, cei de la FCSB au încercat să îi plătească cu acceaşi monedă lui Dan Petrescu.

În 2017, Alexandru Păun a semnat o prelungire de trei ani cu CFR, înainte ca echipa să devină forţa care este acum.

Gigi Becali, aproape de o super lovitură

Când intrase în ultimul an de contract, rivalii de la FCSB au plănuit să facă o mutare senzaţională pentru mijlocaş, însă Păun a ales să îşi prelungească înţelegerea cu clujenii.

Chiar MM Stoica a fost cel ce a dezvăluit acest lucru, după ce clarificase că FCSB nu e interesată de Nicolae Păun, de la Sepsi, dar fusese interesată de Alexandru Păun.

De (n.r. Nicolae) Păun nu s-a pus problema. Gigi nu ştie cine este Păun. Am citi declaraţia lui Hadnagy, care spune că Vulturar s-a interesat pentru Steaua (n.r. FCSB) de Păun.

Nu se poate interesa pentru Steaua (n.r FCSB) de Păun. De poziţia lui Păun... îi avem pe Şut, Perianu, Ovidiu Popescu, Oaidă. Nu avem niciun gând să aducem vreun jucător pe poziţia aia, mai ales un jucător de 23-24 de ani.

(n.r. Alexandru) Păun de la CFR, într-o vreme, când intrase în ultimul an de contract, ne-ar fi interesat, dar a prelungit, aşa că nu ne mai interesează”, a declarat MM Stoica, pentru Telekom Sport.

Se mai vorbea despre interesul celor de la FCSB pentru Ronaldo Deaconu şi Valentin Ţicu, însă MM Stoica susţine că niciunul dintre jucători nu a fost pe lista lui Becali.

Afla mai multe despre: alexandru păun 

viewscnt
Articole similare