Experiențe împreună.
You are here:

Gigi Becali ar putea primi ajutor din Austria pentru transferul la care visează. Urmează în vară o super lovitură?

Gigi Becali ar putea primi ajutor din Austria pentru transferul la care visează. Urmează în vară o super lovitură?

Stranieri

Andrei Ivan ar putea pleca în vară de la Rapid Viena, unde este împrumutat de FK Krasnodar. Austriecii au prima opţiune pentru transfer definitv, însă până acum nu s-au convins dacă ar fi bine sau nu să o activeze. De situaţie ar putea profita Gigi Becali, care a încercat inclusiv în iarnă să-l transfere pe Ivan.

Atacantul de 22 de ani a fost cumpărat de Krasnodar în vara lui 2017, dar n-a reuşit să se impună şi a fost împrumutat la începutul sezonului la Rapid Viena. Aici, a alternat evoluţiile bune cu cele mai puţin reuşit. Este motivul pentru care şefii lui Rapid Viena sunt nehotărâţi când vine vorba despre activarea clauzei pentru transfer definitiv.

Fredy Bickel, directorul sportiv al echipei austriece, spune că Rapid Viena va lua o decizie la finalul lunii mai, când trebuie să dea un răspuns dacă-l transferă sau nu: ”Putem activa opţiunea la finalul lunii mai. El are o atitudine foarte bună. Însă, pur şi simplu, nu are constanţă şi, desigur, este greu pentru club să ia o decizie finală”, a spus Fredy Bickel, citat de spox.com.

Gigi Becali a declarat că-l va curta din nou în vară

În cazul în care nu va rămâne la Rapid Viena, Andrei Ivan ar putea avea la dispoziţie varianta FCSB. Gigi Becali a încercat de mai multe ori să-l transfere, inclusiv când Ivan era la Craiova, însă n-a avut succes. Ultima tentativă a fost în iarnă, dar atunci s-a lovit de situaţia contractuală a atacantului de 22 de ani: ”Am încercat să-l iau pe Ivan, dar el avea o anumită clauză la Rapid Viena şi nu putea pleca până în vară”, a explicat Becali.

Patronul FCSB va avea ocazia să-l oferteze din nou pe Andrei Ivan, mai ales că cei de la Krasnodar nu cer foarte mult pe el - 1,5 milioane de euro. Totul depinde însă de dorinţa jucătorului.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta