Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali are 3 antrenori pe lista potenţialilor înlocuitori ai lui Edi Iordănescu! | ULTIMA ORĂ

Gigi Becali are 3 antrenori pe lista potenţialilor înlocuitori ai lui Edi Iordănescu! | ULTIMA ORĂ

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (63 de ani) şi-a întocmit lista cu potenţialii înlocuitori ai lui Edi Iordănescu (42 de ani), chiar dacă a anunţat că încă are încredere în fiul "Generalului". Nicolae Dică, fost antrenor al roş-albaştrilor, e şi el pe listă, alături de alte două nume cu performanţe în ultimii ani de Liga 1.

Lista lui Gigi Becali. Dică şi alţi doi antrenori cu performanţe în Liga 1, potenţiali înlocuitori ai lui Edi Iordănescu

Edi Iordănescu s-a "blindat" cu un contract extrem de bine făcut, pe care şi-a pus semnătura şi a ajuns antrenor la FCSB, însă nu a scăpat de criticile lui Gigi Becali. Patronul FCSB e nemulţumit de jocul echipei, chiar dacă a legat opt victorii la rând, şi l-a atacat în mai multe rânduri pe Iordănescu Jr. în decursul ultimelor zilei.

ProSport scrie despre faptul că Gigi Becali şi-a întocmit deja o listă cu potenţiali înlocuitori ai lui Edi Iordănescu, în ciuda faptului că a spus că încă mai are încredere în antrenorul său. Nicolae Dică, fost antrenor la FCSB, Ilie Poenaru şi Leo Grozavu, doi tehnicieni cu performanţe în ultimele sezoane de Liga 1.

Poenaru şi Grozavu le-au dus în play-off pe Academica Clinceni şi Sepsi. Covăsnenii au jucat chiar şi în preliminariile Conference League, unde au fost eliminaţi de Spartak Trnava.

Nu-i pasă de clauza de reziliere de 500.000 de euro

Becali a spus că Edi Iordănescu nu-i poate închide gură nici cu acea clauză de reziliere de 500.000 de euro şi că încă antrenorul nu a realizat nimic. Dar mai are timp, pentru că Becali are încă încredere în el. „Să mă împac cu Edi? M-am certat eu cu el? Eu am spus doar că nu jucăm nimic, o spun şi acum. Nu pot să spun că jucăm bine. Dar încă am încredere în el. Eu îmi văd de treaba mea, el îşi vede de treaba lui. Comandă altul pe banii mei? Nu se va mai întâmpla asta. Deocamdată, Edi nu a realizat nimic. Să vedem ce se va întâmpla în retur. Are şi timp să-şi impună filosofia.

Eu nici n-am citit contractul (n.r. - Becali face referire la clauzele stipulate în contract de Iordănescu). Critic când vreau eu, îl critic şi pe el. Asta e tactica mea, să atrag atenţia, să se trezească şi jucătorii. Îmi închide vreodată Edi gura? Să fim serioşi! Nu mai pot eu de 500.000”, a declarat Gigi Becali, conform gsp.ro.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbantrenoredi iordanescupoenarugrozavudica 

viewscnt
Articole similare