Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali are jucătorul de care Rădoi şi Mutu au nevoie: „Să vedem cine este cel mai deştept dintre ei şi îl vede!”

Gigi Becali are jucătorul de care Rădoi şi Mutu au nevoie: „Să vedem cine este cel mai deştept dintre ei şi îl vede!”

Echipa națională

Comentarii

Gigi Becali a venit cu o nouă idee pentru Mirel Rădoi şi Adrian Mutu.

Finanţatorul formaţiei FCSB le-a făcut o nouă propunere celor doi selecţioneri. Este vorba despre Adrian Şut, care în opinia lui Becali, este cel mai bun inchizător din România.
„Să vedem cine este cel mai deştept dintre ei, dintre Mirel sau Mutu. Să vedem care este cel mai deştept dintre ei şi-l vede. Este un jucător care nu este la naţională. Este vorba despre Şut, să vedem care din ei este mai deştept şi-l ia. Este cel mai bun închizător la ora asta. Aşa îl văd eu”, a declarat Gigi Becali pentru AS.ro.
Adrian Şut a fost transferat de FCSB de la Academica Clinceni în 2019, dar a fost sub formă de împrumut la gruparea ilfoveană până la începutul sezonului 2020/2021. 
Şut are contract cu FCSB până în vara 2023. Mijlocaşul a mai evoluat în cariera sa pentru Târgu Mureş II, Unirea Jucu şi Pandurii Târgu Jiu.
  • 19 meciuri a adunat Şut în tricoul celor de la FCSB
  • 600 de mii de euro este cota de piaţă a lui Adrian Şut, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Mirel Rădoi şi Gigi Becali s-au împăcat

Gigi Becali pare că s-a împăcat cu finul său, Mirel Rădoi şi s-a arătat încântat de faptul că la echipa naţională sunt prezenţi mulţi fotbalişti de la FCSB care au evoluat şi în victoria contra Macedoniei, cu scor 3-2.
Becali a spus că finul său, selecţionerul României, nu lua fotbalişti de la echipa roş-albastră pentru a nu spune lumea că se bagă naşul său peste el.
„Mirel e pe drumul bun. El nu lua jucători de la FCSB să nu zică lumea că e naşul său, dar nu vreau să mai comentez asta. Mirel e pe drumul bun. Asta zic eu", a declarat Gigi Becali pentru AS.ro.
România - Germania va avea loc la Bucureşti pe Arena Naţională, de la ora 21:45, duminică, 28 martie, iar meciul va fi transmis în format live text pe telekomsport.ro. În timp ce, „tricolorii mici” se vor duela cu Ungaria U21, azi, de la ora 19:00. 

Afla mai multe despre: gigi becaliechipa nationalamirel radoiadrian mutu 

viewscnt
Articole similare