Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali are pe masă o ofertă clară pentru unul dintre titulari, dar cere prea mulţi bani: ”Nu ştiu dacă... Vom vedea”

Gigi Becali are pe masă o ofertă clară pentru unul dintre titulari, dar cere prea mulţi bani: ”Nu ştiu dacă... Vom vedea”

Superliga

Comentarii

Marius Şumudică vrea să-l transfere pe Junior Morais la Gaziantep Gazisehir, dar lasă de înţeles că pretenţiile financiare ale lui Gigi Becali sunt nemulţumitoare pentru turci.

Şumudică a semnat pe doi ani cu Gaziantep Gazisehir şi acum lucrează la lista de transferuri. Doi dintre jucătorii pe care-i doreşte sunt Denis Alibec şi Junior Morais. Însă cu ultimul ar putea întâmpina probleme. Şumudică susţine că cei de la Gaziantep Gazisehir nu sunt dispuşi să plătească preţul pe care Becali i l-a stabilit lui Junior Morais.

”(Cere mult Gigi Becali pentru Junior?) E clar că nu se pot plăti banii pe care îi cere Gigi în momentul de faţă pentru Junior, fiindcă este un jucător de 33 de ani (n.r. face 33 pe 22 iulie). Eu îl respect, îl ştiu foarte bine, dar nici turcii nu mai aruncă cu banii cum aruncau odată. Nu ştiu dacă... vom vedea. Sper să existe discuţii. Impresarul meu e Cătălin Liţă, el se ocupă de lucrurile astea. Eu nu vreau să mă implic şi nu mă interesează foarte mult. Eu am dat o listă de jucători, dintre care sper să pot să iau cât mai mulţi”, a declarat Marius Şumudică.

Afla mai multe despre: gigi becalimarius sumudica 

viewscnt
Articole similare