Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali are un nou jucător preferat. "La această oră, el este cel mai bun jucător de la FCSB"

 Gigi Becali are un nou jucător preferat. "La această oră, el este cel mai bun jucător de la FCSB"

Fotbal

Comentarii

Finanţatorul celor de la FCSB, Gigi Becali, are un nou favorit la echipă. Venit la club cu un trecut controversat în spate, fundaşul lateral Ionuţ Panţîru şi-a văzut de treabă şi i-a câştigat admiraţia patronului.

Realizat la începutul lunii august, transferul lui Panţîru de la Poli Iaşi la FCSB a luat prin surprindere pe toată lumea, la acea oră. Au început să iasă la iveală lucruri persoanle din viaţa fotbalistului, însă acesta şi-a văzut de treabă, a muncit şi a vorbit pe teren. Panţîru a marcat golul calificării în play-offul Europa League, în deplasarea din Cehia, cu Slovan Liberec. Fie că a jucat în flancul drept al apărării, fie în stânga, fie la mijloc, Ionuţ Panţîru a alergat de i-a ieşit sufletul, iar acest lucru l-a câştigat pe Gigi Becali. 

"În momentul de faţă, eu cred că cel mai bun jucător al nostru este Ionuţ Panţîru. Asta e părerea mea. Apoi, pe locul doi este Florinel Coman, cel care nu mai cade în fiecare duel fizic, acum cad adversarii", a declarat Gigi Becali, la Pro X.

BREAKING NEWS | Gigi Becali are un nou jucător preferat. "El este cel mai bun jucător de la FCSB"

Ionuţ Panţîru, care a semnat un contract valabil cinci ani cu FCSB, a mărturisit că a primit cu mare bucurie telefonul lui Gigi Becali. Fundaşul, în vârstă de 23 de ani, a semnat miercuri un contract valabil pe cinci sezoane şi va purta tricoul cu numărul 3 la FCSB. Ionuţ Panţîru a fost juniorul celor de la LPS Iaşi şi Academia de Fotbal Gheorghe Hagi, iar la nivel profesionist a debutat pentru CSM Sighetu Marmaţiei, de unde a ajuns la Ştiinţa Miroslava. Din ianuarie 2017 şi până în iulie 2019 a evoluat la FC Politehnica Iasi, pentru care a adunat 61 de partide, un gol şi 3 pase de gol în toate competiţiile.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare