Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali are un nou preferat la FCSB. "A făcut cât trei jucători. Era multiplicat. Alerga peste tot" + despre situaţiile lui Adrian Petre şi Bogdan Vintilă

Gigi Becali are un nou preferat la FCSB. "A făcut cât trei jucători. Era multiplicat. Alerga peste tot" + despre situaţiile lui Adrian Petre şi Bogdan Vintilă

Fotbal

Comentarii

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, l-a lăudat pe Răzvan Oaidă pentru meciul realizat, duminică seară, pe Arena Naţională, împotriva celor de la U Craiova, în victoria cu 4-1. Dincolo de cele două goluri marcate, altul a fost detaliul care l-a cucerit pe finanţatorului echipei.

Răzvan Oaidă (22 de ani) a marcat primele două goluri ale echipei sale, FCSB, în victoria cu U Craiova, scor 4-1, şi a intrat în graţiile patronului, Gigi Becali, care, astăzi, l-a lăudat la "scenă deschisă". Şi nu golurile au fost cele care l-au impresionat pe Becali, ci capacitatea de efort pe care fostul jucător al Botoşaniului a arătat-o. Mijlocaş "box-to-box", Oaidă a a arat zona de la mijlocul terenului. A oferit siguranţă apărării, în acelaşi timp reprezentând şi elementul surpriză al ofensivei. Venit din spate, fără marcaj, Oaidă a păcălit în două rânduri vigilenţa apărării oltene.

"Oaidă era pe tot terenul. El a făcut cât trei jucători. Am jucat în 13 jucători, datorită lui Oaidă. Era multiplicat. Alerga doar el peste tot. Mă bucur nu neapărat că a dat gol, ci şi că a jucat bine. Când e de criticat, criticăm, dar acum a jucat bine. Toată echipa a jucat bine. Ov. Popescu: Eu zic că atunci când lipseşte el, e greu. Dacă nu cară pianul cineva, nu se poate. Şi de Cristea mi-a plăcut", a declarat Gigi Becali, astăzi, la Pro X.

Răzvan Oaidă a sosit la FCSB în vara anului 2019, atunci când Gigi Becali a plătit omologilor de la FC Botoşani aproximativ 700.000 de euro. Cota de piaţă a jucătorului, conform Transfermarkt, este de 600.000 de euro.

De asemenea, Gigi Becali a vorbit şi despre situaţia ultimului său pariu, atacantul Adrian Petre, care nu se regăşeşte în tricoul roş-albastru. Adus în această iarnă din Danemarca, de la Esbjerg, pentru 800.000 de euro, a evoluat trei reprize în trei meciuri distincte, fără să marcheze vreun gol. Mai mult, într-un meci de campionat cu FC Botoşani a ratat cu poarta goală.

"Petre e bun şi cred că va fi un foarte bun jucător, cred mult în el, dar la ora asta cred că nu e antrenat bine. De ce? Nu face faţă la noi momentan. Nu poate. Calitatea lui se vede, ştie să atace, se vede în mişcarea lui fotbalistică, dar îi trebuie putere, trebuie antrenat", a completat Gigi Becali.

În plus, patronul celor de la FCSB a declarat că va merge până-n pânzele albe cu Bogdan Argeş Vintilă ca antrenor. Nici măcar retrogradarea nu l-ar determina să-şi schimbe părerea.

"Eu de mult am vrut să găsesc un om credincios. Dumnezeu mi l-a dat pe Vintilă. Şi MM a luat-o pe urmele credinţei. Nici dacă retrogradez nu-l dau afară. Ispita m-a făcut să pierd nişte meciuri să vadă dacă-l dau afară. Nu-l dau afară, deci nu are rost să discutăm despre Vintilă. El va fi până la moarte cu mine", a mai spus Becali, la Pro X.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare