Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali aruncă bomba în Liga 1! FCSB vrea să aducă doi jucători de la Craiova! Pe cine a pus ochii patronul echipei

Gigi Becali aruncă bomba în Liga 1! FCSB vrea să aducă doi jucători de la Craiova! Pe cine a pus ochii patronul echipei

FCSB

Comentarii

FCSB a pierdut un nou titlu, iar Gigi Becali vrea să îşi întărească echipa în această perioadă de transferuri.

Patronul FCSB ar dori să îi aducă la echipă pe Ivan Mamut şi pe Reagy Ofosu de la Universitatea Craiova, conform Fanatik. Becali nu s-ar fi hotărât încă sub ce formă vrea să facă mutările, iar potrivit sursei citate, Becali îl doreşte pe Mamut fără să plătească vreun ban. FCSB îi pune la dispoziţie sub formă de schimb, pe Risto Radunovic, Ionuţ Vînă, Dragoş Nedelcu şi Răzvan Oaidă. 

Latifundiarul din Pipera caută în continurae un număr 9 pentru echipă, iar Ivan Mamut ar fi alegerea lui Becali. Fotbalistul a fost adus de Craiova anul trecut şi a fost cumpărat definitiv de către olteni în această iarna, de la Inter Zapresic. Becali vrea şi semnătura lui Reagy Ofosu, fotbalist care a fost transferat în Bănie sezonul trecut, după ce a avut evoluţii convingătoare în tricoul lui FC Botoşani.

Niciunul dintre cei doi jucători nu a reuşit să confirme la Craiova sezonul trecut. Mamut a jucat 26 de partide, a reuşit 3 goluri şi o pasă decisivă. Ofosu e evoluat 20 de partide în tricoul Craiovei, a înscris 4 goluri şi a reuşit o pasă decisivă.   

 

Afla mai multe despre: becali 

viewscnt
Articole similare