Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, aşa cum nu a mai fost văzut! Finanţatorul FCSB, apariţie surprinzătoare după ce s-a retras din spaţiul public. Ce a putut face

Gigi Becali, aşa cum nu a mai fost văzut! Finanţatorul FCSB, apariţie surprinzătoare după ce s-a retras din spaţiul public. Ce a putut face

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a luat o decizie drastică şi a anunţat că s-a retras din spaţiul public, în urmă cu o lună. În această perioadă, omul de afaceri a renunţat la discuţiile aprige de altă dată şi se ocupă de propriile activităţi.

După ani de zile în care a fost persoana care a comunicat informaţii despre FCSB direct la televizor, Gigi Becali a făcut un pas în spate. FCSB are acum o nouă "voce". Mihai Stoica a fost instalat ca manager general şi îşi continuă munca alături de Gigi Becali. 

Ce face Gigi Becali după retragerea din spaţiul public

La 62 de ani, Gigi Becali a ales să nu se mai implice în scandalurile de altă dată şi să se ocupe de propriile afaceri. Pe lângă imobiliare, finanţatorul FCSB are grijă, personal, şi de afacerile agricole. Provenit dintr-o femeie de oieri, Gigi Becali a fost surprins pe câmp, îmbrăcat ca un ţăran autentic, conform wowbiz.ro (FOTO AICI)

Omul de afaceri s-a deplasat pe păşune cu un Bentley de 200.000 de euro şi i-a ajutat pe ceilalţi angajaţi ai săi, după ce a început o nouă viaţă. 

  • Gigi Becali a avut ultima apariţie publică la data de 14 august, când a fost la sediul LPF.

Mihai Stoica, despre retragerea lui Gigi Becali

"Calea pe care a ales-o Gigi Becali nu poate să implice şi o asemenea activitate. Sunt probleme pe care le discutăm zilnic, dar nu cred că ar fi în regulă să fac public motivul. Ştiţi foarte bine că este un om foarte credincios, care nu lipseşte în nicio zi de la sjubă. Nu vrea să mai apară, pentru că, în momentul în care apare, indiferent de contextul în care vorbeşte, tot ar fi provocat să spună lucruri pe care nu doreşte să le mai spună", a declarat oficialul FCSB, în cadrul unei conferinţe de presă.

De când s-a retras din viaţa publică, FCSB a trecut prin mari dificultăţi. Echipa antrenată de Toni Petrea a fost lovită de COVID-19, a părăsit preliminariile Europa League şi se mai luptă, în acest sezon, doar pentru Liga 1 şi Cupa României. 

În următoarea etapă din Liga 1, FCSB se va deplasa la Clinceni, pentru meciul cu Academica, pe 19 octombrie. Partida va putea fi urmărită pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbgigi becali retrageregigi becali fcsb 

viewscnt
Articole similare