Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, atac cu talpa după ce Andrei Dumiter l-a refuzat! ”Nu este un om serios! Chindriş visa la Valencia, iar acum nu mai ştie Iftime cum să scape de el!”

Gigi Becali, atac cu talpa după ce Andrei Dumiter l-a refuzat! ”Nu este un om serios! Chindriş visa la Valencia, iar acum nu mai ştie Iftime cum să scape de el!”

FCSB

Comentarii

Becali a reacţionat după ce Andrei Dumiter l-a refuzat în ultimul moment.

Jucătorul lui Sepsi a fost foarte aproape de FCSB, dar a refuzat mutarea. Gestul atacantului lui Sepsi l-a enervat pe Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera spune că poate ajunge la fel ca Andrei Chindriş. Jucătorul a fost dorit de Becali, iar acum este rezervă la Botoşani. Gigi nu mai are milă de nimeni, după ce Şumudică l-a refuzat, iar acum este aproape să îl rateze şi pe Bogdan Stancu.

„Nu mă mai interesează Dumiter ăla. Nu este un om serios, iar eu nu am ce să mai discut cu el. La revedere! A fost şi unul Chindriş care visa că ajunge pe la Valencia sau nu mai ştiu eu ce echipe şi unde a ajuns?

Tot aşa s-a luat după impresar, iar acum Iftime nu ştie cum să mai scape de el. Îi era frică că manâncă doar Vulturar din transfer şi l-a îmbârilgat pe Chindriş să nu vină la noi.

Aşa a făcut şi impresarul lui Dumiter. Vulturar a vrut să ajute, dar ce să faci cu impresarul ăla? La revedere! Să fie sănătoşi”, a declarat Gigi Becali pentru ProSport. 

Patronul roş-albaştrilor a vorbit şi despre scandalul provocat de Lukasz Gikiewicz, jucător care i-a acuzat pe cei de la FCSB de practici de bullying, intimidare şi presiuni psihologice.

”Da! Am pierdut cu polonezul ăla, dar eu am fost fraier că l-am adus. E adevărat ce a spus cu maşina. Am făcut aşa ca să îl şicanez şi să plece. Nu era de FCSB şi nu ştiam cum să mai scap de el.

De acum încolo o să fiu cu ochii în patru când o să mai transfer un jucător. Dar unde a ajuns asta să joace acum? A rupt norii pe undeva? Este foarte slab şi văd că este şi tare în gură acum”, a spus Becali.

Potrivit sursei citate, Becali i-ar fi oferit lui Dumiter un salariu de 8.500 de euro, net, lunar, pentru a semna. Fotbalistul a cerut iniţial 7 mii de euro pe lună, adică dublu faţă de cât are acum la Sepsi. Latifundiarul din Pipera a fost de acord şi totul părea că se va concretiza. După ce Sepsi s-a înţeles cu FCSB, Dumiter a plusat şi a cerut 9.500 de euro. Becali a oferit o ofertă finală de 8.500 de euro. 

Afla mai multe despre: becali 

viewscnt
Articole similare