Experiențe împreună.
You are here:

Gigi Becali, atac incredibil de dur la adresa Anamariei Prodan: ”Nici nu mai vorbesc cu ea, am făcut o greşeală”

Gigi Becali, atac incredibil de dur la adresa Anamariei Prodan: ”Nici nu mai vorbesc cu ea, am făcut o greşeală”

Liga 1

Comentarii

Gigi Becali susţine că nu va mai intra în nicio afacere cu Anamaria Prodan, într-un nou episod incredibil de sexism. Discuţia a venit în contextul în care Anamaria Prodan, cea care îl reprezintă pe Dennis Man, a fost exclusă din transferul fotbalistului de la FCSB la Parma.

Gigi Becali a avut o nouă izbucnire sexistă. De această dată, victimă a fost Anamaria Prodan, cu care a fost în relaţii excelente până acum. Însă Gigi Becali susţine acum că nu mai este interesat să facă vreo afacere cu Anamaria Prodan, deoarece este... femeie.

Gigi Becali, atac dur la adresa Anamariei Prodan: ”Nu va mai exista să vorbesc cu ea”

Totul conflictul a pornit de la transferul lui Dennis Man, de la FCSB la Parma. Anamaria Prodan este reprezentanta jucătorului, dar Gigi Becali a preferat să facă transferul prin vărul său, Giovanni Becali. Acum, patronul FCSB s-a lansat într-un atac sexist neaşteptat la adresa Anamariei Prodan, în ciuda faptului că au avut o relaţie excelentă până acum.

”Nu mai vorbesc în viaţa mea de Anamaria. Nu fac afaceri cu femei. Nu fac, dacă eşti femeie, nu te bag în seamă. Am terminat, nu mai vreau să vorbesc despre ea. Dacă vine Angela Merkel nici nu o bag în seamă. Nu stau de vorbă nici cu regina Angliei.

Eu am primit oferta de la Ana şi nu o să-i mai pronunţ numele... Nu există nici o femei pentru mine în afaceri. Îţi dau cuvântul meu de onoare, nu va mai exista să mai vorbesc cu Ana. Îi dau ”bună ziua”, o salut, dar atât. Nu vreau să discut cu femei. Nu vreau nici să o minimalizez, dar nu am nevoie de ea. Eu nu lucrez cu femei, am făcut o greşeala, că e femeia lui Reghe. Ce îmi trebuia mie să am o discuţie cu o femei? Meseria în femeie nu există. Nu am făcut nici un profit cu ea, niciodată, să ştiţi”,
a spus Gigi Becali la Pro X.

Anamaria Prodan, exclusă din transferul lui Dennis Man la Parma

Deşi Anamaria Prodan este cea care-l impresariază pe Dennis Man, Gigi Becali a preferat să-l implice pe vărul său, Giovanni Becali, în această afacere. Patronul FCSB a fost nemulţumit că Anamaria Prodan i-a adus de la Parma o ofertă de 10 milioane de euro, bani care ar fi urmat să fie plătiţi în patru ani.

Gigi Becali susţine că, în momentul în care primise oferta de la Anamaria Prodan, negociase deja cu cei de la Parma o propunere de 13 milioane de euro, plus două milioane de euro. Cel care intermediase această ofertă a fost Giovanni Becali, vărul său, care a fost şi o punte de legătură între Tanner Krause - patronul Parmei - şi Gigi Becali.

Intra in galeria legendelor pe casapariurilor.ro

viewscnt
Articole similare
Final de cariera? Povestea de viata uluitoare a lui Tiger Woods. Si-a inselat sotia cu 121 de femei