Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali atacă FRF. "Dictatorule, ia du-te la Jocurile Olimpice cu ăia săraci!" Reacţia patronului FCSB! "Aşa am învăţat de la Stalin!"

Gigi Becali atacă FRF. "Dictatorule, ia du-te la Jocurile Olimpice cu ăia săraci!" Reacţia patronului FCSB! "Aşa am învăţat de la Stalin!"

Fotbal intern

Comentarii

Gigi Becali îşi continua războiul cu Federaţia Română de Fotbal.

Naţionala României va participa la Jocurile Olimpice după o absenţă de 50 de ani. Becali a anunţat şi în trecut că nu îi va lăsă pe jucătorii selecţionaţi ai FCSB-ului la naţională. Regulamentul ar fi de partea patronului ros-albaştrilor. Competiţia nu este inclusă în calendarul FIFA şi nu îl poate obliga pe Becali să trimită jucătorii la Tokyo. 

"Depinde de programul echipei. Federaţia trebuie să înţeleagă că noi nu facem Jocurile Olimpice, noi facem bani. Dacă vor să facă Jocurile Olimpice, să vină statul român, cu Cîţu şi să bage bani, să facă echipă de fotbal, cum a facut Sepsi. Sepsi, de exemplu, poate să vină Orban să spuna: 'Ba, daţi-mi pe OSK, să merg la Jocurile Olimpice, că am dat bani eu!'

Dacă tu, Federaţie, vii şi iei bani, dacă toţi banii pe care îi iei de la UEFA, FIFA, nu dai niciun ban şi ne mai obligi şi să pierdem bani. Cum să pierdem bani adică? Să jucam cu doi, nu contează, noi luam bani de la săraci, suntem stalinişti. Nu se întâmplă în lume aşa ceva, după faci şi fotbal feminin să dai bani. Tu eşti obligat, sclavule, sa faci fotbal feminin, bagi doi jucători şi dai jucători la Jocurile Olimpice, dar tu bani nu ştiu de unde scoţi.

Nu contează că joci în cupele europene să iei bani tu. 'Sclavule, tu joci şi în europene, dai şi jucători la Jocurile Olimpice, pui şi doi jucatori, dai şi 10% din transferuri, sclavule, ca eu aşa sunt. Aşa am învăţat de la Stalin!' Păi, băi, tu dictatorule, ia du-te la Jocurile Olimpice cu ăia saraci. Du-te cu fotbalul feminin, cu ăia din Divizia C, ia de la judeţene. Tu eşti sclav, eşti stăpânit de demon dacă gandeşti aşa", a spus Gigi Becali pentru PRO X.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare